"Kohtasin oma abikaasat töökohas, töötasin tollal puidufirmas. Tegime sel ajal erinevat tööd, aga puutusime kokku üsna tihti. See oli armastus esimesest silmapilgust. Mina ise olin siis 27aastane ja mees oli siis 32aastane. Igal pausil me jõime kohvi ja vahetasime oma armastuskirjakesi. Mees oli romantik, me kirjutasime tihti kirju paberil teineteisele, samuti üllatustest ei olnud puudust. Mäletan seda nagu eilset päeva, kuidas ta mulle töö juurde autole jättis šokolaade ja roose. Kord ta kinkis mulle lausa suure sülemi, pikki, punaseid roose, see kimp oli üüratult suur, et ma ei ulatanud nende ümbert kinnigi võtma (49 roosi oli kimbus).

Mees pidas meeles igat tähtpäeva ja ta muudkui kallas mind lillede ja tähelepanuga ja armastusega üle. Ma polnud oma eluajal veel midagi seesugust kogenud. Mees kes julgeb olla tema ise, õrn, armastav, romantiline. Mees ise näeb välja suur ja tugeva kehaehitusega, et esmapilgul ei usukski, et on õrnust täis. Tihti sain tähtpäevadel kingiks ehteid. Armastuskirju, milles olid lisaks kirjale ka roosiõied ja tema parfüümi lõhn, mis oli joovastav. See tunne jääb alati meelde.

Kuna ma kartsin pisut, et see on algus ja siis ollakse selline ei julgenud ma endale tunnistada, et olen täielikult mehest sissevõetud. Ma püüdsin oma mõistusega asja võtta ja pisut eemale tõmbuda. Tema muutus veelgi tähelepanelikumaks ja hakkas veelgi rohkem pingutama, et mind oma neiuks saada, kirjutas märkmepaberile 30 põhjust, miks ma olen talle oluline. Ta saatis kulleriga lilli koju, lisaks kinkis armsaid mänguasju. Ma armusin temasse iga päevaga üha enam, kuna ma ei suutnud enam "ei" öelda ja hakkasime tõsiselt paar olema.

Juba see kui ta mind oma naiseks palus, oli romantiline. Jalutasime Pärnus ja palus mul kiigele istuda, nii ma tegin. Ma kiikusin ja tema tegi mulle hoogu ja siis tuli, mu ette, ning laskus põlvele ja palus mind oma naiseks. See oli nii südamlik ja romantiline. Jalutasime veel rannas, käes kihlasõrmus ja sülem punaseid roose.

Ärge kartke öelda armastusele jah! Kuulata ja elu võtta tuleb südamega, just nii ma lõpuks ka tegin!
Võin öelda, et mees on siiamaani romantiline. Nüüdseks ootan ka meie esimest last."

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega, kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.