Mul oli selline kutt aastaid tagasi (nagu avalõigus märgitud artiklis kirjeldatud). Minul käik Klikk ära üpris ruttu ja olin omadega täiesti sees. Ei oska ega suuda ma selliseid tundeid kaua peita ja ta sai loomulikult sellest aru. Ütles, et oled minusse kõrvuni armunud ja ma ei lükanud seda ka tagasi. Talle tegi see nalja, narris mind ja itsitas, et ma nagu vurrkann ta käes ja ärgu ma mitte unistagu, et ta minust huvitatud oleks. Ja ta ise … Fa-fa-faaa, ma olen nii lõbus ja tore sell, nii sõltumatu ja ma vaatan siin ilma peal veel ringi ja naised ajavad mind taga, mul aega küll selle kiire asjaga ja ega ma väga polegi huvitatud kindlast suhtest … Samas andsid ta teod selget aimu, et polnud tal midagi nii ükskõik, kui välja näidata üritas.

Kadus siis pikaks ajaks silmapiirilt, ei kippu ega kõppu. Põdesin kõvasti, aga lõin selle ukse ühel päeval kinni ja läksin oma eluga edasi. Leidsin oma praeguse mehe. Saatus viis aga meie teed uuesti kokku, kui olin oma praegusega juba pea aasta koos olnud. Helistas ja küsis vargsi, et Aga mida sa selle peale ütled, kui ma sind armastan? Vastasin: “Jutuks hea küll. Hea, et sisse ei astunud.” Ta ei teinud sellest suurt välja, me puutusime veel kokku, tuletasime vanu aegu meelde ja ta hakkas urgitsema minu ja mu mehe suhte vahele. Hoiatasin, et ära näpi. Ikka näppis, veel tugevamalt. Mul sai mõõt täis ja ütlesin, et Sul oli võimalus mu elus osaleda, ma olin nii valmis, aga sulle ei sobinud, sul oli lihtsalt fun, et ole nüüd meheks ja jäta meid rahule. Lõin ta sõrmed tugevalt sahtli vahele. Jah, ma tegin talle haiget, päris teadlikult kohe ja mul on kahju, aga … Ma ei ole mingi läbisõiduhoov, et tulla selleks, et minna.

Nii see kaduma läkski.

Ärge te, mehed, kallikesed, jumala pärast öelge naistele, et olete armunud või armastate või naine meeldib või et teil on tõsised tunded ja kavatsused… Olge vait! Sest naised on ju nõiad ja selgeltnägijad ja hiromandid ning saavad isegi aru, mida te mõtlete ja tunnete ja naised on ootamiseks loodud ja küll nad igatsevad ja ootavad ja loodavad ka teie järel. Ja päris kindlasti teevad naised otsuseid teie kasuks vaid oletuste ning ebamäärasuse pealt. Mõtle, kui huvitav see on — lüüa kõigele käega ning hüpata pea ees millessegi ebakindlasse. Naised ei vaja ju kindlustunnet üldse.