“Olen naine. Tunnen oma elukaaslast juba 10 aastat, kuid siiani tema nägemine paneb mul südame kiiremini tööle. Tunnen tema lähedal ennast kaitstuna. Olgugi, et on raskeid hetki ka -oleme koos kõigest halvast üle saanud.

Olen endiselt armunud. Hoolin ja hoian teda nii kuidas oskan. Kui ta peaks tulema jutuga, et ta käib kuskil flirtimas, siis öelge, mis mõte on jagada elu kellegagi, kes teeb seda poolikult? Selline asi on labane.

Miks mehed arvavad, et suhe naisega on miski, mis lihtsalt on, ja vaeva nägema ei pea? Kas töö juures teete ka asju poolikult? Jooksete ühe koha juurest teise juurde, jättes iga kord töö poolikuks? Vabandust, aga siis lastaks teid lahti. Kas siis käid ka ulgumas, et huvitav, miks küll nii?

Ja poolikus suhtes on naisel igasugusune õigus sind kuupeale saata. Kui sinu energia ja tähelepanu läheb mujale, siis sa juba oledki mujal. Usu — su naine on väärt midagi palju enamat ja sügavamat. Inimesed, kes nii teevad, on otsustusvõimetud ja nõrgad. Muidugi kui on juba suhte algul nii kokkulepitud, et selline asi on ok mõlemale. Aga kui sina üksi teed suhtes seadusi, siis vabandust — võta vastu oma naise pahameel.”