“Mina kohtusin mehega, kellega me oleme tänaseks 17 aastat koos olnud, tänu oma sõbrannale, kes on olnud minu kõrval terve mu elu.

Nimelt pidi mu sõbranna suunduma kolleegide poolt korraldatud pimekohtingule ühe sarmika meesterahvaga. Kui sõbranna aga restorani kohale jõudis ja mehega mõned sõnad vahetanud oli, lausus ta: “Tead, mina sinust huvitatud ei ole, aga mul on üks sõbranna, kes sobib sulle ideaalselt!”

Selle asemel, et meile eraldi kohting korraldada, otsustas sõbranna aga mulle kohe seal helistada ja mu kohale kutsuda. Mina olin parasjagu just ühes lähedalasuvas baaris ja hakkasin kohe-kohe koju suunduma, aga otsustasin, et annan saatusele võimaluse ja läksin sinna restorani kohale.

Ja nii, kui restoranis lauda istusin, sain aru, et sõbrannal oli õigus. Meie vahel tekkis mingi seletamatu side, mis on kestnud tänaseni.

Seega, minu soovitus kõigile, kes veel otsivad seda Õiget: andke elule võimalus!”

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega (alloleval pildil), kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.