"Aastal 2009 nägin seda meest esimest korda. Mulle ei meeldinud tema suhtumine, ta oli ülbe, eputas ja esines ja niisama ka edev inimene. Ütlesin talle ka tol ajal, et minust võid sa vanem olla, kuid minu jaoks jääd sa ikka "vastikuks ülbeks tattninaks". Peale seda ei näinud me umbes kaks aastat kuniks mul sõber kirjutas, et mis nädalavahetusel teen. Juhuslikult oli mul vaba nädalavahetus ja sõbrannaga mõtlesime, et võiks miskit siis teha.

Sõber tuli meile järele ja me läksime selle kuti maamajja. Sealt algas meie elutee. Minul tekkisid tunded, ilmselt temal ka, sest muidu me polekski üldse niikaua koos olnud. Kuna meil mõlemal oli eelmisest suhtest sama vana laps, siis lastel oli ka hea koos mängida. Mingi aeg oli kõik nii ilus, kirev, särtsu täis. Tundsin, et olen tema lemmik. Ta läks välismaale tööle ja isegi minu pärast astus laevalt maha, et tulla tagasi minu juurde. Siis hakkasid laekuma need õelad kirjad tema tuttavate poolt. Jätan selle sisu mainimata. Kuid hetkeks lõi see meid lahku. Kuid see mees ei andnud alla. Ta võitles selle nimel, et jääda minuga kokku.

Hakkasin teda armastama ja mida rohkem me koos olime, seda suuremaks armastus muutus. Lõpuks olimegi koos 10 pikka aastat. Meil sündis ühine tütar. Ta tõi meid välismaale elama. Aga siis glamuurne elu ja kesklinna melu muutsid tema meelt. Mingil hetkel hakkas kõik allamäge minema. Ta tõi meid võõrasse riiki ja jättis meid siin maha! Ta leidis endale kellegi teise, ega suutnud varem märkugi anda, et peaks lahku minema.

Mina elasin väga valusalt seda üle ja elan siiamaani. Tema naudib täiel rinnal. Tema sõnad mulle "elu on näidanud, et tema ei muutu iial". Huvitav, elu näitas talle, et tema ei muutu, aga kuidas, kas uue naisega koos olles ta siis muutub? Rikkus meie ühiselt rajatud pere, kodu. Lõi jalad alt kõige raskemal ajal. Õppetunnid on need!! Armastus on ilus, kuid sa ei tea iial, kuidas sulle teine pool võib tuhat nuga selga lüüa!

Minu hinges on ta terve mu ülejäänud elu. Ta oli pool minust. Ainult temaga oleks ma tervik. Hetkel olen poolik. Ootan, ootan ja ootan äkki ühel päeval ta tuleb mu juurde ja palub südamest vabandust .
Kuid see mees veel ei tea, mida ta minuga tegi."