naine37 — Mul just ongi praegu see vanus, kus saan vabalt igas vanuses mehe keda vaid ihaldan. Enesekindlus ja meelerahu on ilmselt see, mis mehi köidab. On küll tsellut rohkem kui 10 aastat tagasi, aga enamus mehi, kellega olen olnud viimasel ajal on 6elnud , et see ongi erutav.

mannukas - Ma võin seepeale vastata nagu üks mu sõber: praktiliselt enamus noori naisi on ilusad, kuid naine kes ka hilisemas eas endiselt võrratu välja näeb, on tõeline väärtus. Mehed, noort naist valides te kunagi ei tea, mis saab sellest preilist kunagi hiljem. See aga kes 35-selt on ilus, on seda ka 45- ja 55-aastasena.

:) — Mina olen päris kindlasti praegu atraktiivsem ja ilusam kui kakskümmend aastat tagasi… Siis olin naiivne ja väga häbelik ka veel

Saarahh — No vaadake ikka lahtiste silmadega ringi! Meil Eestis on mees kolmekümne viieselt ärapeetud rasvamagu, aga naised veel alles lähevad õitsema. Naistele on ühiskond nii palju nõudmisi esitanud, et ei need enneaegselt julge vananeda. Aga mehed lasevad ennast juba kolmekümnendate alguses käest. Milleks uskuda selliste allakäinud meeste jura. Iga naine teab ise,mida ta väärt on.

Mees — Naised 30+ alles hakkavad elama ja elust aru saama ja üha paremaks muutuvad igas mõttes.

Naine — Naine, kui ta vähegi on enda eest hoolt kandnud ja hoolitseb siiani, siis tunneb ta end 35aastaselt palju naiselikumana kui enne seda…igas mõttes. Milleks lahterdada inimesi vanustesse. Üks on bioloogiline vanus, teine kuidas sa end hinges tunned. Ja pääsu pole meil kellelgi — igavesti ei jää ei mees ega naine nooreks, aga saame oma eluviisiga ja endast hoolides säilitada nooruslikkust.

m27 — oma naine 28 ja muutub iga aastaga seksikamaks

ups — Kummaline. Ma ei tea nüüd täpselt meeste arvamust, aga ise ma tundsin ennast kõige naiselikumana just 30-35: veel suhteliselt kena (kortsud ei olnud veel märgatavad), energiat veel küll ja küll ning, mis tähtsaim — enesekindel. Ma teadsin, kes ma olen ja mida tahan. Kellegi teise arvamus mind enam ei kõigutanud.


Asjalik mees Eestist — 30selt saabub alles küpsuse alguse aimdus

muig55 — Kolmekümneselt elatud aastaid lugeda on haige. Neljakümneselt alles hakkab naine tajuma seksuaalsust (siis kui kõik bioloogilised ja muud kellad vaiksemaks jäävad). Viiskümmend ja pluss on see iga kus suguelu elu alles algab.