VÕIDULUGU:

Hakkasin just väljas käima noormehega, keda juba mõned kuud teadsin. Algus oli vaikne ja pigem tagasihoidlik. Oli suveaeg ning seega jalutasime palju õues, kuid need kohtingud ei möödunud tavaliselt — seda tänu minu eriliselt veidra huumorimeelega õele ja parimale sõbrannale. Üks, mis mulle eriti nalja teeb on see, kui läksime noormehega päevasel ajal parki jalutama ning mingi hetk tekkis mul tunne, et me pole kahekesi. Istusime pingil ja ega ümbritsevale eriti tähelepanu ei pööranud. Silmanurgast nägin taamal kahte inimkuju põõsasse jooksmas. Ausalt öeldes oli esimene mõte, et ju mingid lapsed mängivad. Enam midagi veidrat sel päeval ei märganudki, kuid pärast õe ja sõbrannaga rääkides hakkasid nad küsima väga kummalisi küsimusi ja tegema kommentaare, mis reetsid, et need kaks kuju olid just nemad. Niisiis luurasid nad meid ja kuigi mul oli natuke piinlik selle ees, mida nad näha võisid, siis nalja sai kõvasti.

Veelgi naljakam on lugu, mis juhtus, kui läksin kohtingule ühe teise noormehega. See juhtus pool aastat hiljem. Läksime kahekesi kinno ning nautisime filmi. Parklas auto aknaklaasi peal märkasime aga paberit, kus olid kirjas mõned mahlasemad väljendid ja viited filmile. Kiri oli allkirjastatud õe ja parima sõbranna poolt. Jällegi luurasid nad minu järele ja hiljem omavahel rääkides teadsid nad väga hästi, millised filmi osad mul vahele jäid.

Võin ausalt öelda, et mõlemad suhted lõppesid üsna kiirelt. Ei tahaks arvata, et seda nende naljakate vempude pärast, kuid mõnel mehel võib see tõesti liiast olla. Olen ise ka omamoodi huumorimeelega ning arvan, et nalja peab elus saama!

Palju õnne, võitsid nii erikujundusega raamatu kui ka peopääsmed endale ning oma kolmele sõbrale. Lisaks sellele ootab sind Hollywoodis ka 50 eurot baarikrediiti. Võtame sinuga ühendust!

***

Loe ka teiste lugejate armsaid meenutusi: Lugeja meenutab armastuse otsingut: me ei tegele kahjuks blondide poola kaunitaride otsimisega — Raamatu- ja peopääsmete võitja! Palju õnne, võtame sinuga ühendust!

Naine meenutab pöörast kohtingut: veetsin kuuma ja kirgliku öö mehega, kellega äsja kohtusin  — Raamatu ja peopääsmete võitja! Palju õnne, võtame sinuga ühendust!

***

Minu lugu juhtus umbes 18 aastat tagasi. Oli vist volbriõhtu ja istusin sõbra juures ning ootasin millal ta oma toimetustega valmis saab, et välja pidutsema minna.

Mingi hetk helises lauatelefon, võtsin selle vastu ja meeldiv tütarlapsehääl küsis Eve järgi. Vastasin, et Evet siin ei ela, samas aga jätkasin neiuga juttu. Küsisin, millega ta tegeleb, mis ta nimi on, mis autoga ta sõidab, kui vana ja pikk ta on ja nii edasi. Jätsin talle ka oma telefoninumbri juhuks, kui tal peaks olema tuju midagi koos ette võtta.

Oli möödunud umbes kuu või paar ja jälle olin sõpradega linna peal tiirutamas. Sõitsime autoga Moskva kohviku ette ning vaatasime mis toimub — silma hakkas neli kena neidu, kes välikohvikus istusid. Võtsin julguse kokku ja läksin nendega tutvust tegema. Lobisesin seal maast ja ilmast, kuni mingi aeg jõudis jutt nimede jagamiseni. Neiud olid viisakad, ütlesid oma nimed, kuni üks neist hakkas pärima minu kohta asju, mida ma kõigile ei räägi.

Kas su nimi on … ? — Jah, on küll!
Kas sa oled nii ja nii pikk? — Jah!
Kas sul on BMW? — Jah!
Kas sul oli mõnda aega tagasi telefonivestlus tüdrukuga, kes numbriga eksis?! — Jah!

Lõpuks selgus, et tema oligi see, kes helistas ja Evet otsis. Uskumatu kohtumine!