Olen endale teadvustanud, et kui peaksin kunagi veel kellegagi koos elama, siis peaks see baseeruma jalustniitvatel tunnetel nagu eelmine suhe, mitte sellel, et üksi on igav, ühiskond vaatab imelikult, vanemad ootavad lapselaste tulekut, paljudel on abikaasad/elukaaslased jne.

Kuna tõsist armumist tunnen harva, siis on olnud paar inimest, kellega on nö. kohustustevaba suhe (pigem füüsiline kui emotsionaalne).
Aga mis toimub?
Paljud mehed teevad lähenemiskatseid ning väga järjekindlalt, ajades suust välja sellist haledat magusat mulinat. Mitu neist on abielus ning mõistagi käiakse välja legend: naisega ei seo meid enam miski, elame harjumusest koos, mõlemal eraldi elud, sina oled ainuke kes mind tõeliselt sütitab! bla bla.

Samal ajal käib sama mulin teiste naistega (tõestatud). Ja kes ei ole abielus või kooselus, need teevad näo nagu oleks tõsisem huvi, aga tegelikkuses ollakse ikkagi vaid puhtalt omakasu peal väljas nagu hiljem selgub.

Õnneks ei ole ma olnud armunud ja seetõttu sellise valelikkuse teadvustamine ei tee selliselt haiget, aga on solvav.

Miks mehed ise usuvad, et miski haleda legendiga ja magusa mannaga on naised põlvist nõrgad nende ees? Viimane naljakas juhtum oli see, kui üks mees soovis mu finantsidele ligi saada ning selleks üritas siis natuke klišeedest kubisevat romantikat teha, kuigi iga kord jõudis jutt rahani.
See on ju k****i hale ja ausalt öelda on sellised kogemused viimase aasta jooksul kõvasti devalveerinud meessugu minu silmis.

Jah, on ka neid, kes ongi siirad ja silmini armunult valmis ükskõik milleks, kui ma peaks sõrmi nipsutama. Ainult, et ma ei kasuta kedagi ära selliselt ning lihtsalt annan kohe mõista, et minu poolt tundeid pole. Ja need mehed ei ole andnud põhjust ka hiljem neis pettuda.

Aga antud hetkel on minu jaoks nagu suurem hämming see seltskond, kes valmis maad ja ilmad kokku luiskama selleks, et OMA tahtmist saada.
Kas siis piinlik kohe üldse ei ole?
See ju nii läbinähtav. On see minu luulu või leidub siin veel teisigi, kes sellist kino näeb? Sedasi ei julge ju enam ühtegi meest tõsiselt võtta, rääkimata armumisest.

Teemat vaata lähemalt SIIT