Kõik on tema silmades
Oled ehk märganud, kui pikalt ta sind vaatab ja kui olete ruumi erinevates nurkades, otsib ta sind silmadega üles? Kogu tema tähelepanu on vaid sulle koondunud ja pilk räägib rohkem kui tuhat sõna.

Ta vastab sulle otsekohe
Saadad talle sõnumi ja enne, kui jõuad telefoni lauale panna, on ta sulle juba vastanud. Ta reageerib iga su mõttele sekundite jooksul, kuna iga sõnum valmistab talle siirast rõõmu.

Ta katsub sind “kogemata”
Ta tunneb, et vajab sinuga pidevat füüsilist kontakti. Nõnda paneb ta enda käe su omale, kui vestlete kohvikus, või puudutab sind mööda minnes. Rääkimata suudlustest, mis on alati väga pikad ja kirglikud.

Ta punastab
Sa teed talle komplimendi ja märkad, kuidas silmarõõmu pale muutub järjest roosamaks? See on ju nii armas! Rumal jutt, et vaid naised (ja tüdrukud) punastavad.

Ta on nõus sinuga poodlema
On ju teada-tuntud tõsiasi, et mehed vihkavad šoppamist. Sinu kallim aga lausa naudib seda! See on igati loomulik, kuna ta soovib iga vaba hetke veeta just sinuga. Mis sellest, et peab mööda poode kolama ja umbses ruumis su järel ootama.

Ta avab end sinule
Mehed on kinnised, kuid kallim tahab sinuga kõike jagada — ka kõike isiklikumaid mälestusi ja ideid. Kuula teda ja tunne sisimas naudingut, et olete jõudnud lõpuks selleni, et ta on õppinud sind usaldama.

Allikas: All Women’s Talk