1. Sa PEAD olema suhtes

Sa ei kannata üksindust karvavõrdki ja tunned end kohutavalt, kui sul parasjagu kallimat pole — siis on kõik valesti. Suhe on tähtsaim, mida sa suudad endale ette kujutada ning sa elad ja hingad selle nimel, unustades ja lükates kõrvale kõik muu oma elus.

2. Suhe teeb sind õnnelikuks

Suhe = õnn. Sa tunned end turvaliselt ja hästi ainult siis, kui saad kellegi kohta öelda “minu”. Üksinda tunned end mõttetu ja hädisena ega oska kuidagi olla.

3. Sa pole kunagi üle kuu aja vallaline olnud

Kohe, kui üks suhe läbi saab, sukeldud sa valimata ja mõtlemata teise, sest sa lihtsalt ei suuda oma elu kaaslaseta ette kujutada. Ka kaks nädalat vallalise elu tundub sulle põrgupiinana.

4. Üksinda langed masendusse

Need paar üksikut päeva, kui su Facebooki suhtestaatus on “vallaline”, oled sa masendunud, õnnetu, väsinud ja täiesti apaatne. Sind ei huvita miski, sa näed välja niru ja lohakas ning naeratusest pole mõtet unistadagi. Sa tahaksid ainult kodus teki all olla. Pikaajalise suhte või tõelise armastuse lõpu puhul on kõik see arusaadav, kuid nädalase kuramaaži järel ei ole taoline mossitamine eriti täiskasvanulik ja annab märku sinu sõltuvusest.

5. Sul pole vahet, millise mehega kohtama minna

Peaasi, et oleks mees. Mingisugunegi. Pole vahet, kas teil millestki rääkida on või kas ta sulle üldse meeldibki — ta on mees, te käite kohtamas ja sa pole enam üksi!

6. Sa ei lahku mürgisest suhtest

Tunned end selles loos ära? Kuid tüüpi ikka maha ei jäta, sest ei taha üksi jääda? Kallike, sa oled suhtesõltlane!

7. Sa ei julge üksi jääda

Sa kardad, et sa ei saa hakkama. Sul on ümber head sõbrad ja suur perekond, kes sind armastavad ja toetavad, kuid sa ei usalda neid piisavalt. Ainus, keda sa oma ellu vajad, et üldse ellu jääda, on mees, sest ilma meheta oled sa kadunud.

Allikas: Madame Noire