Allpool toome välja mõned olulised punktid:

Kas sinu või sinu juurde?

Mees soovib alati tulla sinu juurde, sind kunagi vastukülaskäigule kutsumata. Sa ei pruugi täpselt teadagi, kus mees elab ja ka küllatuleku ajad on kummalised, näiteks pühadeaeg ei sobi mehele kunagi.

Kõrvalistelt tänavate mees

Te ei kohtu kunagi linna soosituimates restoranides: kui lähete välja sööma, tahab ta su viia ”intiimsesse ja omapärasesse kohta”, mis asub tavaliselt pilkudemere eest varjatud kohas.

Suured rahatähed

Mees ei maksa sinu seltskonnas kunagi kaardiga, vaid kasutab alati sularaha. Nii ei jää restoraniskäigust maha märke, mis võiksid huvi tekitada temaga ühist pangakontot omavas abikaasas.

Head kombed kaunistavad

Üksi elav mees unustab kiiresti, kuidas asjad naisega koos elades käivad. Kui mees teab prill-lauaseadust ja tegeleb nõudepesuga, elab ta ilmselt koos seelikukandja, naise või emaga.

Igavad bokserid ja armas särk

Mehe aluspüksid on tavalised: isegi kui ta tahaks oma kalleimat vara sinu jaoks hea väljanägemisega alukatega katta, siis ei soovi ta sellega kodus kahtlusi äratada. Armsad ruudumustriga kampsunid ja koomiksitegelastega T-särgid võivad olla naise ostetud, kuigi ostjaks võib olla olnud ka väikeõde.

Pole ei sugulasi ega sõpru

Mees ei esitle sind kunagi kellelegi. Okei, oled baaris saanud kätelda tema paari sõpra, kes jätsid üsna siivutu mulje. Kui sa pole mehe sugulastega kunagi kohtunud, võib see tähendada ka seda, et ta ei ole sinust tõsiselt huvitatud.

Härra Kättesaamatu

Mees ei vasta kõnedele ja sõnumitele kohe, vaid pika aja pärast. Teda on tööpäeva lõppedes keeruline kätte saada ja ta helistab sulle kummalistest kohtadest, näiteks jõusaalist või jooksurajalt. Mees ei vasta sinu nähes kunagi ka talle tulevatele kõnedele.

Kummitussõrmus

Kuigi sõrmusesõrmes ei sädele kuld, võib sellel olla sõrmusejälg, suvisel ajal päevitusjälg.

Vältimismeister

Kuigi sõrmust ei pruugi olla, tunned vaistlikult, et meest piirab miski. Jälgi mehe reaktsioone, kui räägid perekonnast ja paarisuhetest üldiselt. Kas ta muutub murelikuks? Võid ka otse küsida, kas mees on hõivatud.

Intuitsioon

Usu oma vaistu: kui sulle tundub, et midagi on valesti, siis ilmselt midagi ongi valesti. Kui sinu kallim osutub hõivatuks, jäta asi katki või võta vähemalt aega ja lase mehel asjad selgeks teha. Ära raiska oma aega ja südant.

Allikas: Elli