1. Ta ei võta sind tõsiselt

Kui sa kellegagi pikemat aega ja intiimsemalt suhtled, siis on loogiline, et sinu jaoks on teie vahel suhe. Kui tema aga nii ei arva ja kunagi teistele sinust ei räägi, siis ei pea ta sind oma kallimaks ega hakka ka kunagi pidama.

2. Ta ei ole huvitatud su sõprade ja perega kohtumisest

Sinu elus on kõige tähtsamal kohal just su pere ja seejärel su sõbrad, muidugi tahad sa neile tutvustada ka oma uut sõpra, sest sa ju usud, et teie vahel on midagi tõsist. Kui ta aga alati keeldub ja leiab mingi vabanduse iga kord, kui sa sellest juttu teed, siis ei huvita see teda ja ei ole tema jaoks nii tähtis. Ta ei taha, et asjad tõsise pöörde võtaksid.

3. Ta ei organiseeri midagi koos sinuga

Tavaliselt oled sina, kes teeb plaane. Ja kui siis aeg on tegutseda, saadab ta sulle sõnumi vabandusega, et ta ikkagi ei saa tulla. Sa ei ole tema jaoks oluline.

4. Tema käitumine näitab, et ta pole valmis sinuga suhteks

Ta näitab seda kogu aeg välja iga oma sõna ja teoga. Aga armastus on sind sel määral pimestanud, et sa keeldud seda uskumast.

5. Ta suhtleb ikka veel oma eksiga

Ühe või mitme naisega, sellel pole tähtsust — kui ta on nendega lihtsalt viisakas, siis on kõik korras. Kui ta aga iga kord, kui teie vahel on mingi lahkheli, võtab oma eksiga ühendust, siis on midagi imelikku lahti.

6. Ta valvab kiivalt oma telefoni sinu eest

Isegi vannituppa võtab ta oma telefoni kaasa. Mitte kunagi ei tee ta midagi ilma oma telefonita. Ta kasutab seda pidevalt. Sina aga tahad suhelda temaga ja rääkida ilma, et ta kogu aeg oma telefoni vaataks.

7. Sul on raske temaga rääkida

Sest ega teda ei huvita sinu eraelu ja su probleemid, seda on ju näha. Ja sul on raske temaga rääkida ükskõik millisel teemal.

8. Ta käib teistega väljas

Ja ei kutsu sind kaasa. Sa saad hiljem teada, kellega ja kus ta käis.

Allikas: Kodused Lood