Saadad talle joogi lauda.

Selles, kui mees pakub välja, et teeb naisele joogi välja, pole midagi halba, sest siis on naisele antud võimalus ka keelduda. Kui mehed aga otsustavad lihtsalt joogi lauda saata, röövivad nad naistelt õiguse sellest keelduda. Tekib justkui tunne nagu nüüd oleks ta sunnitud mehega suhtlema, kuigi ta seda tegelikult võib-olla teha ei taha. Jah, alati on ju olemas valikuvariant, aga arvestades meeste suurt ego ja veel suuremat iseloomu, võib sellest tulla rohkem tüli kui üks lühike vestlus väärt on.

Kutsud naist “armsakeseks”.

Kes ütles, et ma armas olen? Võib-olla olen, aga äkki ei ole. Naist nii kutsudes sa justkui eeldaksid, et tal on olemas kõik need omadused, mida sa naise puhul hindad ja sunnid teda vastavalt käituma. Kuidas meestele meeldiks, kui neid alati “nunnuks kutiks” kutsutaks? See pole küll otseselt solvang, aga sellega kaasnevad teatud ootused.

Kirjutad ebamäärase sõnumiga kommentaare.

Kommentaarid nagu “Mmmm...” tekitavad segadust. Mehed küll ei ütle sellega midagi otseselt seksistlikku ja seetõttu pole võimalik neid millestki süüdistada, aga see on siiski ebameeldiv.

“Kui ma oleksin su mees, ei jätaks ma sind kunagi üksi.”

Mingil põhjusel arvavad mehed, et seda öeldes kõlavad nad naistele tõeliste rüütlitena, aga kas sa tõesti arvad, et naine tahab, et ta partner alati temaga koos oleks? Ükski naine ei taha meest, kes arvab, et ta oma naist omab ega lase naisel sekundikski vaateväljalt kaduda.

Oled see vastik klient.

Kui oled kunagi mõnes kohvikus või kaupluses klienditeenindajana töötanud, tunned selle veidriku kindlasti ära. Tead küll seda meest, kes alati arvab, et naeratad ja oled temaga viisakas sellepärast, et ta sulle meeldib, kuigi tegelikult käitud sama sõbralikult kõikide klientidega. See mees, aga tuleb varsti uuesti läbi, soovib alati, et sina teda teenindaksid ja kui sa ei vasta tema flirtivatele kommentaaridele talle sobivalt, ähvardab ta su juhatajaga rääkida. Väga nõme!

Räägid naisele oma voodielust.

Kõige vastikumad kutid on need, kes naisi oma jutuga ahistavad ja pidevalt seksist rääkima kipuvad. Kõlab, justkui nad naudiksid seda, et naine on sunnitud nende juttu kuulama.

“Kaitsed” naist teiste meeste eest.

Peame silmas neid mehi, kes märkavad, et naine räägib teise mehega, kellest ta ilmselgelt huvitatud on ja lähevad panevad naisele käe ümber justkui näitamaks, et nad “kaitsevad” teda võimaliku ahistaja eest. Isegi, kui naine tegelikult sellest teisest kutist huvitatud polnud, ei ole sul mingit õigust oma kätt talle ümber panna!

Lisad oma numbri ta telefoni.

Haarasid naiselt ta telefoni, et oma number sinna sisestada? See ei muuda sind mitte härrasmeheks, vaid sa võtsid ilma küsimata tema kalli ja väga personaalse asja lihtsalt enda kätte. Kuidas sulle meeldiks, kui mõni võõras inimene sulle nii teeks?

Tellid talle Uberi.

Kui tellid naisele oma kontoga Uberi, saad sa teada, kus ta elab. Samuti võiksid sa keset sõitu lihtsalt sihtkoha ära muuta ja lasta ta sõidutada ükskõik kuhu. Seega, ei, me ei taha sinu tellitud Uberiga koju sõita isegi siis, kui sa ise autosse ei istu.

Justkui lööd talle külge, aga mitte päris.

Mehed oskavad seda super hästi. Nad justkui lööks sulle külge, aga samas nagu ei löö ka. Kui oled temast huvitatud, tahad temaga magada või teda lihtsalt välja kutsuda, siis ole mees ja lihtsalt ütle otse. Ära leia selleks mingit ümber nurga viisi, mis naistes ebamugavust tekitab.

Allikas: MadameNoire