Väga erutav vaatepilt on oma naist nii teise mehega intiimselt flirtimas näha. Mõnikord aga olen mina kodus ja ootan, millal naine “saagiga” saabub. Kas teeb naine ettepaneku või ma ise, kuidas kunagi, kuid kutsume meie juurde. Naine kasutab mõnikord sellist taktikat, et ütleb mehele varsti otse välja, et kas minuga magada tahad? Ja siis küsib, et kui mees pealt vaatab, kas see on probleem.

Mõnikord teeb naine või mina lihtsalt ettepaneku meie juurde minna “pidu jätkama omaette” vms. Mind erutab, kui näen, kuidas naine on teise mehega. Selline õhtu on eriti korda läinud. Aga kui ei saa pealt vaadata (külalisele ei meeldi), siis on ka erutav teadmine, et ülakorrusel meie abieluvoodis on võõras mees minu naisega. Ise ma kunagi kampa ei löö, lihtsalt vaatan pealt.

Mul on väga ilus ja seksikas naine. Olen uhke! Kui pärast naisega kahekesi oleme, siis on seks eriti hea, kuna minul on erutus laes juba mõttest, et eelnevalt oli minu naine teise mehe käte vahel. Mees nägi detailselt kõiki minu naise intiimseid kohtasid.. Mis veel rääkida, kui ma sain ise kõike seda tegevust pealt näha. Naisele ka meeldib mõnikord eriliselt kelmikas olla, seega pole tegemist ainult minu kiiksuga. See pakub mõlemale vürtsi. Naisele meeldib erinevaid mehi proovida ja ka mõte, et tuttavad peavad teda korralikuks ja kombekaks pereemaks. Naine pole minu teadmata midagi aretanud ja siis tunneks ma küll ennast petetuna, kui ta seda minu selja taga teeks ja üritaks varjata.”

Kallis lugeja, kas sind erutaks oma partneri nägemine kellegi teisega?

Postitus on võetud Naisteka foorumist.