1. Ta ei väärtusta teenindust

Kui tahad teada, millise inimesega on tegu, siis jälgi, kuidas ta käitub teenindava personaliga. Ettekandjale nähvamised ja üleolev käitumine on suured punased hoiatustuled, ühtlasi on seda endast suure segaduse maha jätmine. Naist, kes eeldab, et teenindamise osaks saamine on tema õigus, mitte privileeg, ei taha enda kõrvale ükski mees… kui ta just ülejäänud elu kutsika kombel roomates ei taha veeta.

2. Ta peidab oma rahakoti ära

Kui te pole eelnevalt kokku leppinud, et sina maksad, võiks ta vähemalt käe rahakoti järele sirutada, et enda eest maksta. Isegi kui sul on algusest peale olnud plaanis talle välja teha, võiksid sa enne veenduda, et naine ei eelda, et keegi teine tema eest maksab. Naine, kes ei tee arve saabumisel teist nägugi, on ilmselge kullakaevaja, kes jätab su niipea kui näeb, et sa ei jõuagi iga tema ampsu ja lonksu kinni maksta.

3. Ta räägib ja räägib ja räägib…

Kõik on vähemalt korra oma elus puutunud kokku inimesega, kes armastab enda hääle kõla rohkem kui ükskõik millist muud heli. Nad võivad lõputult endast lobiseda, tundmata hetkekski huvi selle vastu, mida vestluskaaslasel öelda on. Kui sa satud kohtingule naisega, kellel on ülipõnev elu ja seljataga meeletult lahedaid seiklusi, kuid kes ei tea kohtingu lõppedes isegi seda, kus sa töötad, siis… leia keegi, kellel on lisaks suule ka kõrvad.

4. Veel üks klaas veini?

Jälgi, kui palju su kaaslane esimesel kohtingul alkoholi tarbib. Pole harv juhus, kui kohtingul avastatakse, et teine osapool on veinipudeliga üsna ruttu üks-null teinud ning ootab juba järgmist. Siin võib olla mitu probleemi — äkki saab ta pudelist julgust, ehk tunneb end joogisena sinu seltskonnas paremini? Hullemal juhul — kas ta joob sind enda jaoks atraktiivseks? Mis ka poleks, joodikut teisele kohtingule ei kutsuta!

5. On tal kombeid?

Sa avad talle ukse, kas ta tänab sind? Sa aitad tal mantli seljast, kas ta tänab sind? Kui lihtne su žest ka poleks, lihtne “aitäh” selle eest on madal hind ja naine ei tohiks unustada, et ta pole mitte kuninganna, vaid on lihtsalt naine, kes on kohtingule kutsutud. Tänamatutele naistele pole mõtet oma aega, energiat või raha kulutada.

Kallid mehed, kas tel on kogemusi kohtingul ebaviisakalt käitunud naistega?

Allikas: askmen.com