“Mu mees ei aita mind koduste töödega”
Kui soovid, et mees sind aitaks, lõpeta tänitamine. See ei tule kellelegi kasuks ja tekitab vaid tüli.

“Ta ei tea lastest midagi”
Mis sellest, et mees veedab järeltulijatega pikki tunde. Naisele näib ikka, et seda on liiga vähe. Mees suhtleb lapsega selleks, et vahetada olulist informatsiooni, naine aga sideme tekitamise eesmärgil. Mehe peale ei tasu seetõttu veel pahane olla. Olgu, ta ei mäleta võsukese lemmikmultika pealkirja. Küll aga teab igasuguseid ägedaid mänge, mida koos temaga ette võtta.

“Ta joob liiga palju”
Muide, statistika kohaselt joovad suhtes olevad naised vallalistest palju rohkem. Seega vaadake koos üle, kes kui palju alkoholi tarbib.

“Ah, ma ei salli silmaotsaski ta ema”
Su mees armastab oma ema. Ehk isegi liiga palju? Kui sulle tundub, et kõik, mida teete, jõuab ka ämma kõrvu ja see tõesti häirib sind, siis istu kallimaga maha ja rääkige asjad läbi.

“Mu mees tahab kogu aeg seksida!”
Pole saladus, et stressis naisel on raske end seksilainele häälestada. Küll aga meenutame, et tegelikult on armatsemine suurepärane stressipeletaja. Seega haara härjal sarvist!

“Ka väike kiitus oleks tore …”
Mees, millal sa oma naisele viimati komplimendi tegid? Ja, naine, kas sa oled üldse oma kaasale rääkinud, mida sa kiituseks pead? Suhelge omavahel.

Allikas: Redbook