Daily Mailile kirjutas oma murest mees, kes on naise peale tõsiselt solvunud:

“Mu kihlatu, kellega oleme koos olnud kolm aastat, oli varem suhtes teise mehega, neil on ka ühine täiskasvanud poeg. Mees jättis ta teise naise pärast maha, nad ei suhelnud aastaid ja tüüp ei tundnud oma poja vastu vähimatki huvi.

Paar kuud tagasi suri eksi ema ja minu kallim avaldas talle kaastunnet. Pisut hiljem võttis mees temaga ühendust ja avaldas soovi oma pojaga kohtuma tulla. Siin olles teatas eks, et soovib naist tagasi. Naine küll ütles, et ta pole huvitatud, aga hiljuti kuulsin telefonihelinat ja seda, kuidas naine helistajaga koos nalja tegi ja itsitas — see oli tema eks.

Selgus, et nad on uuesti sõbrad. Ma ei suutnud seda uskuda. See haavab mind ja mulle tundub, et ta on mu usaldust reetnud, eriti seetõttu, et mina olen see, kes tema poja eest on hoolt kandnud, see mees pole midagi teinud.

Mida ma peaksin nüüd sellises olukorras tegema?”

Suhteekspert Steph tunnistab, et asi on kahtlane. “Kas ema surm oli mehele heaks ettekäändeks uuesti seda ust paotada? Muidugi võib see asi olla täiesti juhuslik ja süütu, aga samas ei sa välistada, et natuke kaval ka. Tuleb meeles pidada, et leinas võid sa teha ja öelda asju, mille peale muidu isegi ei mõtleks. Soovitan siiski jääda viisakaks, sest partner ei varja sinu eest seda, kuidas asjalood praegu on.

Samuti pea meeles, et see mees on tema poja isa, seega sa ei saa eeldada, et ta teie elust nüüd igaveseks välja jääb. Soovitan sul ennast selgemalt pildile sättida: kui nad telefonis vestlevad, istu kõrvale ja ole kogu aeg juures. Kutsu ta lõunale, soovi häid jõule jne. Ära näita talle välja, et kardad. Ole sõbralik ja viisakas, ta tunneb siis piinlikkust ja astub kõrvale.

Teine variant: ütle partnerile, kuidas sa ennast tunned ja mehele, et sulle ei meeldi, kuidas ta tulega mängib. Aga sealjuures pea meeles, et sul ei ole õigust kellelegi ette kirjutada, kust piir läheb. ”

Mida sina sellises olukorras teeks?