Käisime naisega kinos, vaatasime toredat filmi "Uusaastaöö", pärast kerge õhtusöök Vapianos, kus sõime pitsat ja naisele ostsin 2 Mojitot, ise püsisin kaine autojuhina.

Minu plaan oli hakata koju minema kui naine teadustas, et tema jääb linna ja ei tule praegu koju. Viisin ta BonBoni ukse ette ja leppisime kokku, et ta helistab kella ühe paiku, et ma järele tuleksin.
Tõin lapsed vanemate juurest ära, panin magama ja jäin raamatut lugema ning kõnet ootama.

Kõnet ei tulnud. Kuna ise pole miski klubiinimene, siis mõtlesin, et tuulutaks ka pisut pere argirutiini ja vaataks mis siis vahepeal muutunud on. Kui on? Kella ühe aeg viskasin paremad hilbud selga ning suundusin samuti BonBon-i. Meeletu rahvamass, kõva tümakas ja mitte ühtegi tuttavat nägu. Aga siiski ühe leidsin. See oli diskoripuldi juures seisev minu abikaasa, kes on sünnitanud meile kolm väikest päikest.

Lähenesin talle selja tagant ja võtsin pehmelt ta oma kaissu.
Reaktsioon, millega ta sellele reageeris oli algul meeldiv ja nii kui ta tundis ära mind sain ma sõnavalangu: "Miks sa tulid, mine minema siit!"
Ütlesin talle, et sa ei helistanud ja kuna nagunii pidin järele tulema, siis vaatan ka, millega pärast reedest keskööd klubis tegeletakse.
Minuga koos ei soovinud naine õhtut veeta, ta oli silmnähtavalt purjus ja pehmeke.

Reede öösel toimununud lõbutsemine BonBon klubis oli minule vastikust tekitav ja õõvastav. Minu armas abikaasa üritas mulle teadlikult teha haiget minule võõraste meestega. Ja see õnnestus tal 110%

Ma lahkusin tema juurest, aga jäin siiski klubisse. Olin autoga ja kaine.
Kogu see klubis toimuv virr-varr tegelikult häiris mind ja naise reaktsioon oli llöönud valusalt mu enesetunde segaseks. Liikusin või õigem olek öelda liibusin rahva sees ringi ja kohtusin mitmete tuttavatega.

Siis nägin tantsupõrandal oma naist tantsimas väga erootilist tantsu ühe mehega, mis meenutas mulle rohkem eelmängu kui tantsu. Naine oli nii pöördes ja pealtükkiv nagu kohe siinsamas hakkaks toimuma seksakt. Mees võttis tuld ja vastas samaga kergitades naise pluusisserva, et katsuda mu naise riideta keha. Seksimist rahvarohkel tantsupõrandal ei tulnud, aga väga tõetruud "eelmängutantsu" pidevate kallistamiste ja hõõrumisega tuli täis terve tund. Kohati ka meie pilgud naisega kohtusid, aga see silmavaade teise mehe embusest oli mulle vastikust tekitav ja jälk.

Kui "eelmängtantsust" ära väsiti, liikusid kaks higist keha tümakast vaiksemasse tsooni. Läksin samuti nende juurde ja naine tutvustas mind kui abikaasat mulle nüüd juba "tuttavaks" saanud mehele.

Mees oli välimuselt vägagi isane ja minu sportlikust kehast veidi rohkemgi paistes. Mehe hoiak muutus ja ennem nii lähestikku seisnud paari vahele tekkis meetrijagu ruumi, mille mina kolmnurgaks moodustasin.
Mees ütles, ma tean sind, aga ei mäleta kust, millele mina vastasin, et mina ka tean sind.

Naine oli nähtavalt kainenenud, aga see silmahelk kuulus veel selle teisele isasele. Küsisin naiselt, kas ta tuleb minuga sain ebaleva vastuse, et oleks veel. Mehe käest küsisin, et mis plaanid temal on, sain vastuseks:" Su naine on väga hea tantsija." Nägin seda isegi kui hea tantsija, aga minuga pole sellist tantsu tehtud kunagi!?

Miks ta minu lähedust ja seltskonda põlgas?