“Mina arvan, et artikli peategelasel on lihtsalt liiga madal libiido. Ja elanud on ta siiamaani ilmselt Kuu peal või mõnel teisel planeedil. Sest ei tea mehe füsioloogiast ei ööd ega mütsi. Ainult haige mees ei taha seksi. Kõik normaalsed terved mehed vajavad perioodilist suguühet.

Kui seksi ei saa, siis peab mees oma sugutungi tapma mitmesuguste meetoditega. Näiteks sport või raske füüsiline töö. Tavaliselt teab enamus meestest, et naised oma ebastabiilse psüühika ja kullakaevaja kalduvustega on üsna ohtlikud kaaslased. Kui mees seksi ei tahaks, siis ta ei suhtleks üldse naistega.

Kui naine ise ka tahaks seksida, siis saaks ta ka aru, miks mehed on sellised nagu nad on. Hästi lihtsustatult võiks mehe sugutungi võrrelda pissihädaga. Enne rahu ei saa, kui “spermatosaurused” on värske õhu kätte päästetud.

Keegi kommentaatoritest juba soovitas, et ainult homodest võivad naisele saada lihtsalt sõbrad. Homod ju pole seksuaalses mõttes naistest huvitatud. Ainult, et mina ei tea, kust homosid leida, aga eks internet aitab.”