Mul on viimasel ajal täiesti siiber olukorrast, kus saad meeldiva naisega tuttavaks, kõik klapib, kuid selle asemel, et siis lihtsalt nautida neid ilusaid hetki, hakatakse mingisugust plaani pidama. Isegi juhul, kui olen juba suhte alguses välja käinud, et vallalise elu on täiesti okei.
Toon välja põhjused, miks tänapäeva mees peaks ja ka on rahul vallalise eluga.

* Saab ärgata, millal ise soovib, vähemalt nädalavahetustel. See tähendab tavaliselt ühtlasi seda, et mees puhkab ümbritsevast melust välja. Väga oluline tänapäeval.

* Naine, ükski mees pole tegelikult huvitatud imalate armastusfilmide vaatamisest. Vähe sellest, et te hommikul magada ei lase, siis tänu nendele filmidele ei saa mees ka õhtuti puhata. Viska prügikasti filmid nagu “Frozen”, “Into the Woods” ja muu saast. Said aru? Kui ma ka esimene kord vaatasin ja kiitsin filmi “Pretty Woman”, siis ainult sellepärast, et ma olin viisakas.

* Kui magame ühes voodis, siis palun, jäta minu tekk minule ja ära solvu pidevalt, kui magan seljaga sinu poole. Ma tõepoolest ei ole nii suur pervo, et sooviks öö läbi sinu tisse vaadata.

* Meid tõepoolest ei huvita sinu sõbrannad ja ka sinu perekond mitte eriti, kuigi viimased võivad sageli täiesti normaalsed olla. Kuid saa aru — tänapäeva kiires maailmas ei saa eeldada, et kõik peaksid kõigiga pidevalt lävima ja suured semud olema. See on silmakirjalik käitumine. Mida rohkem kontakte, seda väärtusetumad me oleme.

* Mis tähendab, et sa jäid “kogemata” rasedaks ja seda loomulikult peale seda, kui veensid mind, et kummiga pole seks ikka see? Vat ei usu! Sa jäid rasedaks, kuna see oli sinu salakaval plaan mees orjastada. Ära tee seda kunagi!

* Tänapäeva mees ei vaja seksiks teist keha, kelle peal tsirkust teha. Tee silmad lahti, nett on porri täis ja mis peamine — keegi ei nurise seal, kas asi võtab liiga kaua või liiga vähe aega. Mees on oma aja peremees ja ta võib seda teha internetis just siis, kui tuju on. Mitte aga siis kui sina, naine, oled otsustanud tahta. Tahtmine on taevariik. Maapinnal ikka tiba teised reeglid.

* Me ei taha igal nädalavahetusel midagi koos kusagil tegemas käia. Mille jaoks ma seda kodulaenu taon, kui ma siin aega veeta ei saa? Nädalavahetus on täiesti super ka tegevusetult mööda saata.

* Sina ära nuhi pidevalt mehe telefonis. Telefon on tänapäeval väga privaatne asi. Seal ei ole ainult kõned teistele naistele, aga ka kõik muu. Sa ei käi ju ometi mehe arvutis nuhkimas? Või käid? Igal juhul jäta traat rahule.

* Ma tõepoolest ei leia, et on eriline vajadus iga söögikord koos süüa. Jah, spontaanselt on see täiesti okei, aga see ei saa olla reegel, et nüüd sööme iga päev kell kuus. Söö ise.

* Kui mees tahab välja sporti tegema või lihtsalt jalutama minna, siis lase tal minna, mitte ära õienda, et mees istub õhtud läbi diivani peal õlut libistades. Ta ei saagi sporti teha, sest sa keelad teda selleks või sunnid teda koos sinuga sporti tegema, aga mehe trenn ei ole rahvastepall, vaid see on individuaalne treeningprogramm, kus kõik on täpselt paigas, kui kiirelt ja kui kaua midagi teha.

* Ükski mees ei käi teistes naistes niisama. Kui mees käib teistes naistes, siis on selleks põhjus ja paraku oled põhjuseks sina ise. Kui mehel lastakse olla, neid ei terroriseerita, siis ei käi ükski mees teistes naistes, kuna see pole tegelikult üldse nii mugav ja lahe nagu filmidest nähtu.

Põhjuseid leiab veelgi. Said aru? Ei saanud? Vot, sellepärast eelistangi vallaline olla, sest sa ei saa mehest aru.

No nii, naised, mida te selle mehe nõudmistest naistele arvate?