Tunded on ju niigi segased ning kui keegi käitub sinuga ühel päeval imearmsalt, aga järgmisel päeval on ta kadunud kui tina tuhka, tahaks ausalt öeldes lihtsalt karjuda. Lihtne on hakata iseennast süüdistama, aga enne, kui need toksilised mõtted sind seespidiselt sööma hakkavad (ükski neist pole tõsi), loe edasi ja saa teada, mida tema käitumine tähendada võib.

Ta on ise segaduses

Olgu tema veidra käitumise vabanduseks töö või mõni reis, reaalsus on see, et kui ta on sinust päriselt huvitatud, teeb ta sinu jaoks oma ellu ruumi. Hetkel tundub, et ta lihtsalt ei tea, mida ta sinu vastu päriselt tunneb ja see pole sinu süü, vaid pigem tema ja selle nimeks on “hirm pühendumise ees”. Selleks, et asjadest sotti saada, tõukabki ta sind endast eemale ja kuigi sellega leppida on raske, on parim lahendus selleks lihtsalt lasta tal enda jaoks asjad välja mõelda.

Millele mõelda?

Loogiline, et inimesed ei soovi sageli ilma mõtlemata suhtesse astuda ja tahavad selle enne oma peas läbi kaaluda. Kui su kõhutunne ütleb, et ta pigem ei soovi sinuga suhet luua, otsusta juba kohe, et väärid paremat ja ära oota, kuni ka tema sellest aru saab.

Ta käib ka teiste inimestega väljas

See võib selgitada seda, miks ta ainult teatud aegadel sinu vastu huvi üles näitab — tal on raske keskenduda täielikult ühele inimesele, kui ta käib rohkem kui ühega väljas. Kuulda, et inimene, kes sulle just meeldima oli hakanud, käib väljas ka teiste naistega, võib olla valus, aga samas tead sa lõpuks, miks tema tähelepanu nii raske saada on.

Millele mõelda?

Eeldades, et ta käibki teistega väljas, võib ka öelda, et ta ei näe hetkel põhjust, et seda sulle selgitada. Võimalik, et tema arust te vaevu tunnete teineteist või ta arvab, et ka sina käid teiste meestega väljas. Igas suhtes on just suhtlemine kõige olulisem, mistõttu enne, kui vihastad, mõtle välja, mida sa ise teie suhtest ootad ja kui kaugele see üldse arenenud on.

Ta on isekas

See põhjus on nii ilmselge, aga samas inimesed eiravad seda kõige rohkem. Ta teeb sinuga plaane ainult siis, kui TEMA tahab, saadab sulle sõnumeid lihtsalt selleks, et viisakas näida või kohtleb sind viisil, kuidas TEMA sind kohelda soovib. Teiste sõnadega: kõik keerleb tema ümber. Pole vahet, kes sa oled või kui hea iseloom sul on, tema tunded on talle alati tähtsamad. Paraku aga peab iga suhte vundamendiks olema usaldus ja kompromisside tegemine, mistõttu, kui ta juba täna nii isekas on, siis see mõjutab kindlasti ka tulevikus teie suhet.

Millele mõelda?

Kuigi see pole nüüd päris maailma lõpp, peaksid siiski arvestama sellega, et ta ei pruugi muutuda. Sina oled ainus inimene, kes teab, kui paljuga sa oled nõus leppima ja kui sa tunned, et selline suhe sulle lihtsalt ei sobi, siis ehk peaksid minema kõndima?

Ta pole sinust (piisavalt) huvitatud

Muidugi võib põhjus, miks ta sulle segaseid signaale saadab, see, mida sa kõige rohkem kartsid. Ideaalses maailmas ütleksid mehed meile kohe, kui nad meist huvitatud pole, aga miski pole ideaalne. Kuigi ta eesmärk ei pruugi olla sind lihtsalt ära kasutada, võib talle teie praegune suheseis sobida ja sel juhul ta ei kavatsegi seda lõpetada (kuni ta hakkab huvituma kellestki teisest). Võimalik, et ta naudib su seltskonda ja sa oled tema jaoks huvitav, aga mingil põhjusel ta lihtsalt ei soovi sulle täielikult pühenduda. Tea, et sel pole sinuga mingit pistmist ja probleem peitub ikka temas endas. Kui ta annab endast miinimumi, et teie suhe toimiks, on sul aeg otsustada, kas sulle see ka sobib.

Millele mõelda?

Kui keegi on sinust huvitatud, aga ei soovi sulle pühenduda, on sinu kord otsustada, mida sa teha tahad. Jah, on inimesi, kes ütlevad sulle, et nad lihtsalt ei otsigi suhet ja mõtlevad seda tõsiselt, aga on ka inimesi, kelle puhul see päris nii ikka ei ole. Kui oled koos kellegagi, kelle puhul sa tead, et teil ühist tulevikku ei ole, lepi sellega ja tee oma otsus.

Allikas: The Everygirl