Mehe sõnul survestas naine meest abielluma siis, kui nad ise ühistelt sõpradelt kutse pulma said ning naine oli seejärel isegi julgustanud meest vanematelt pulmade pidamiseks rahalist abi küsima (kuigi enamik vanemate raha läheb mehe õe vähiravile). "Ta ütles, et vähemalt ta parim sõbranna leidis endale usaldusväärse kihlatu, mitte kellegi nagu mina ning tal on kõrini, et inimesed küsivad talt, millal me abiellume."

Seejärel nõudis naine, et mees müüks maha oma 17 tuhat dollarit maksva Hyundai Accenti, et nad saaksid seda raha juba selle aastanumbri sees abiellumiseks kasutada. Mehele see idee väga ei meeldinud, sest tal vajab autot töölkäimiseks, millele sõiduks kulub iga päev ca kaks tundi.

"Ütlesin oma kihlatule, et olen hakanud raha kõrvale panema, et saaksime pulmi pidada, aga ta polnud sellega rahul, sest ta arvab, et ma panen salaja raha kõrvale, et aidata oma õe ravi eest maksta. Ma ütlesin talle, et ma ei saa öelda ära oma vanematele, kel on niigi raske ja pole kedagi teist, kes saaks neid toetada, rääkimata sellest, et maksta kinni tema kingitused/riided/õhtusöögid jms," kurtis mees. "Ma ütlesin talle, et ma ei saa oma autot maha müüa, sest jään siis tööst ilma ja see pole õige viis abiellumiseks. Tema aga ei jätnud järele, helistas ja saatis mulle sõnumeid, et mind veenda, et kui me enne aasta lõppu ei abiellu, siis meil ei tulegi mingeid pulmi."

Reedel märkas mees aga veebis pilte oma autost, mis oli müüki pandud. Kui ta selle kohta oma kihlatult küsis, ütles naine, et võttis ohjad enda kätte ja annab teada, kui ostja olemas. "Sain vihaseks ja pole teda sellest ajast saadik näinud," räägib mees. "Ta nutab ja väidab, et ma valin auto tema asemel ja tema proovib vaid meie suhet päästa."

Paljud postitust lugenud sotsiaalmeedia kasutajad julgustasid meest suhet lõpetama, sest neile paistab, et naine on rohkem huvitatud pulmapeost kui abielust. "Millised head omadused sellel naisel üldse on? Ta tundub väga jube inimene?" küsis üks neist. "Mõnel inimesel on armastusest väga veider arusaam," lisas teine.

Lugeja, mida sina sellises olukorras teeksid? Kas pulmapidu ikka on nii oluline, kui seda parasjagu endale lubada ei saa?