Olen tagasihoidlik mees, kui asi puudutab naistega sõprusest kaugemale minemist. Iseenesest naised suhtuvad minusse väga positiivselt, naeratavad ja naeravad naljade üle, teevad komplimente, aga ma ei saa aru, kes neist oleks valmis sõprusest kaugemale minema. Kui tundub, et mõni naine nagu natuke on huvitatum olnud, siis on ilmnenud, et ta on suhtes.

Püüan küll puudutustega märku anda, et mul huvi on, aga sealt ei tule midagi vastu, mis viitaks, et ma ei ole kõigest sõber — näiteks kasvõi mõni kerge silitus või füüsilise kontakti otsimine. Siis, kui ma puutun kokku naistega, kes on natuke joonud, hakkavad märgid tulema, aga seda situatsiooni tuleb harva ette. Kas ma ootan kainetelt naistelt liiga palju?

Kui ma juba saan aru, et ma meeldin rohkem kui sõber, siis muutub suudlemine ja kõik sealt edasi ülilihtsaks. Aga nii kaugele on raske jõuda, sest mul on vist selline foobia, et ma kogu aeg kardan, et olen sõbratsoonis.

Kas sa oskad sellele mehele öelda, mismoodi saada aru, kas ta on naise jaoks sõbratsoonis või on huvi millegi rohkema vastu?