1. Saada talle tööle lilled
Kulleriteenuseid leidub küllaga, nii et miks mitte saata naisele tööle kimp tema lemmiklilli? Kogud sellega plusspunkte mitte ainult oma naise, vaid ka tema kolleegide ees.

2. Valmista talle õhtusöök
Otsi juba praegu mõni igaks juhuks mitte liiga keeruline retsept välja ja valmista oma kallile naisele 8. märtsil maitsev õhtusöök. Isegi kui see ebaõnnestub, hindab ta su pingutusi ja on meeleldi nõus Hiina toitu, pitsat või sushit tellima. Oma sõbrannadele ütleb ta ikka, et sina tegid talle süüa.

3. Vii ta šoppama
Naistepäevaks on enamikel meist vast palgapäev ära olnud, nii et miks mitte oma kallimat veidi hellitada. Vii ta poodi ja luba tal endale ise kingitus valida, olgu selles siis parfüüm, kingad või uus kleit.

4. Vii ta spaasse
Sel aastal jääb naistepäev mõnusasti reedesele päevale, nii et miks mitte veeta terve nädalavahetus kahekesi saunas lõõgastudes, basseinis ujudes, massaaži nautides ja maitsvaid toite süües?

5. Lase tal end poputada
Naised armastavad juuksurit, maniküüri, pediküüri ja muid iluhooldusi, kuid ei raatsi neid endale alati lubada. Korralda talle terve nädalavahetus täis iluhooldusi (mille eest maksad loomulikult sina) ja kõige krooniks vii ta välja, et ta saaks oma uue soengu, maniküüri ja puhanud olekuga ka teised pahviks lüüa.