1. Sa ei pane tähele, kui ta on end üles löönud
Pikaajalises suhtes mehed ei märka enam, kui kallim on end ilusaks teinud või oma välimuse juures midagi muutnud. Kuid väga suur osa tema ihast ja seksiisust on seotud enesehinnanguga. Kui naine tunneb end ilusana ja ihaldusväärsena, on sul lootust õhtul skoorida. Seega komplimendid on kohustuslikud iga päev!

2. Survestamine
Ära küsi iga vahekorra ajal, kas tal on hea, kas talle meeldib ja kas orgasm juba tuleb. See tekitab liigset ärevust ja stressi, sest ta tunneb, et peab sulle meeldimiseks kindlasti tippu jõudma — selline pinge aga on suurim ihatapja! Suhtu seksi rahulikult ja mänguliselt ning pea meeles, et seksi nautimine ja rahuldus ei võrdu naise jaoks tingimata orgasmiga.

3. Veidrad võtted
Eksperimenteerida on tore, kuid veel toredam on täiesti tavaline seks ilma liigsete lisanditeta. Ära ürita imiteerida seda tüüpi sellest videost, mida sa just nägid — see, et selline võte pornokasse pandi, ei tähenda, et see on turvaline või nauditav. Ja see ei pruugi su kallimale absoluutselt meeldida. Võta rahulikult ja jäta ohtlikuna tunduvad seksivõtted oma magamistoas välja.

4. Jätad ta ilma
Mida mugavamaks ja turvalisemaks suhe areneb, seda laisemaks mehed magamistoas muutuvad. Eelmäng? Milleks! Suudlused ja hellitused? Ajaraisk! Maha ja taha, nii see käib! Teate, ei käi! Naise iha ei ole nagu lüliti, mida saad mugavalt ja kiiresti sisse ja välja lülitada. Ära eelda, et naine on su röhatuse peale kohe valmis riided seljast heitma. Suudle, kallista, tee komplimente, naerata, hellita juba hommikust peale — nagu siis, kui teie suhe alles värske ja kuum oli!

Allikas: Mens Health