Lootsid saada armsa romantilise suudluse, aga selle asemel õnnistab su kullakallis sind mahlaka musiga. Ja kui sa tema keelt ohjeldada üritad, läheb mees aina hullemini hoogu!

Ülevoolavalt märjad musid on meeste hulgas nii levinud, et tekib kahtlus, kas ka see on osa nende kaasa sündinud tarkvarast.

Selgub, et just nii see ilmselt ongi. Hiljuti uurisid teadlased seksuaalse külgetõmbe ja erutuse põhjustajaid ning jõudsid järeldusele, et meestel on oma kindlad motiivid, miks nad teid tõukoera põhjalikkusega limpsivad. Sellisel suudlusel on aga ka omad voorused. Selguse huvides vaatleme neid ükshaaval.

Šokeeriv fakt nr 1: kuigi need vesised musid pole esmapilgul kuigi sensuaalsed, on teadlased avastanud, et need võivad sind rohkem üles kütta, kui arvatagi oskad. Mehe sülg sisaldab testosterooni-nimelist hormooni, mis on afrodisiaakum. “Meeste suudlused võivad olla süljerohkemad kui naistel, kuna nad üritavad alateadlikult naistesse rohkem testosterooni sokutada,” selgitab antropoloog Helen Fisher. “Selline tegevus aitab naiste seksuaaliha suurendada.” Teoreetiliselt saad märjemast suudlusest rohkem testosterooni ja oled ka rohkem erutunud.

Loe Cosmo juuninumbrist:
• Intervjuu: Heidi Klumi saladus? See on apelsinimahl!

• Kihlveo abil kaalust alla.

• Vii orgasm uuele tasandile.

• “Ma olen HIV-positiivne.”

• Sinu hurmavad silmad...

Šokeeriv fakt nr 2: märg musi võib olla teavitajaks, et mees on sinust sisse võetud. “Paljud mehed seostavad ohtrat keelekasutust kirglikkusega, kuna nad on filmidest näinud, et paarid just nii suudlevadki,” ütleb raamatu “The Sex You Want” kaasautor Lisa Douglass. “Nad tahavad sind samamoodi suudelda, kuna arvavad, et see on erutav ja intensiivne.” Mehed tunnevad end kohmetult, kui peaksid sulle ütlema, kui väga sa neile meeldid, lisab Douglass. Selle asemel väljendavad nad oma tundeid tegude, näiteks dramaatiliste suudlustega. Võta seda kui tema ihataset ja entusiasmiväljendust teie suhte osas.

Kogu selle asja juures on aga üks pisike probleem. Kuigi on tore, et nendel nõretavatel suudlustel on ka omad väärt küljed, ei tahaks naised alati pärast kallimaga õrnutsemist duši alt läbi käia. Me oleme seda meelt, et on suur vahe, kas suudlused on kuumalt mahlakad või sõna otseses mõttes ilased. Viimasel juhul peab naine ohjad enda kätte haarama ja tegevust kuumemas suunas juhtima.

“Kui sulle tundub, et seda kõike on juba liiga palju, siis tõmbu ettevaatlikult eemale, kui ta keel üle igasuguste piiride läheb,” soovitab Douglass. (Eemale tõmbudes libista sõrmedega läbi ta juuste, et kirge mitte maha jahutada, ja ära lase tal arvata, et sa asjast huvitatud pole.) 

Teine moodus tegevuse kontrollimiseks on võtta juhtimine enda peale ja suudelda teda nii, nagu sulle meeldiks, et sind suudeldaks. Seda võib ka mänguliselt võtta. Kui ta teeb midagi, mis sulle meeldib, siis vasta talle samaga (samal ajal jäta tähelepanuta see, mis sulle ei meeldi) ja seejärel ürita teda panna sinu liigutusi kopeerima.

Hoolimata su läbimõeldud kaitsetaktikast juhtub sageli, et mehed teevad siiski seda, mida heaks arvavad. Sel juhul peaksid sa lihtsalt asjade käiguga kaasa minema. Sest kuigi õrn suudlus on kena ja armas, siis märjal ja intensiivsel musil on omadusi, mida viisakamal suudlusel pole – ülimat intiimsust ja spontaansust. Kui mees sind niimoodi suudleb, siis on ta sinust nii üdini sisse võetud, et “kaovad aeg ja ruum”. Meie arvates on see küll über-seksikas.