1. Pilk
Uskuge või mitte, aga meeste üks lemmikasju on naise sügav pilk. See võib tähendada, et naine on hoos, aga võib ka tähendada, et mees on suures jamas. Mis see põhjus ka poleks, mehed armastavad naise pilku — see hoiab neid pidevalt ärevil.

2. Meigivaba nägu
Jah-jah, oleme seda ennegi kuulnud. Aga see on tõsi! Meie näeme hommikul peeglist tumedaid silmaaluseid ja öösel välja ilmunud punnikesi. Nemad näevad meie loomulikku ilu ja võimalust suudelda meie nägu, ilma, et nad peaksid maitsma meie puudrit.

3. Kavalus
Huumorimeel on oluline igas suhtes — veel parem, kui meie huumor on kaval ja nutikas ning suudab teda pidevalt üllatada.

4. Huuleläige
Jah, meigivaba nägu on meeste lemmik, kuid üks toode, mis neile kindlasti meeldib on huuleläige. Läikivad huuled on seksikad, mõndadele meeldib isegi huuleläike maitse ja vaatepilt, kui sa seda peale paned lukustab nende pilgu täielikult sinule.

5. Meie saladusi täis kotid
Mees võib ju kurta, et sul on liiga palju kotte, kuid salamisi on ta pisut kadegi, et saad kõiki vajalikke asju endaga kaasas kanda. Kui te olete koos väljas ja ta vaba näiteks nätsi, kammi, huulepalsamit, valuvaigistit… Siis suure tõenäosusega on kõik vajalik su kotis olemas.

6. Meie oskus kingitusi teha
Enamus mehi ei oska häid kinke teha. Jõulud ning ema ja õdede sünnipäevad on neile tõelised stressiallikad. Nad on ilmatult tänulikud, kui me aitame neil kingitusi välja valida (või valime need lihtsalt nende eest).

7. Unised naeratused
Üks armunud meeste lemmikhetki on siis, kui nad on partneriga voodis juttu ajanud ja hakkavad mõlemad uinuma. Naise unised silmad ja naeratus on mehe jaoks vastupandamatud. Veame kihla, et sa saad just siis pika unemusi.

8. Parfüümipilved
Meestele meeldib naiselik parfüümipilveke, mille me endast kõikjale maha jätame. Tõsi, seni kuni see pole liiga tugev.

9. Meie mälu
Me mäletame kuupäevi, teame, kuhu kodus asjad on paigutatud ja seda, milline deodorant talle enim sobib. See meeldib meestele — kui nad ise ei mäleta, saavad nad meie peale kindlad olla.

10. Meie trennivälimus
Tõsi, kenasti sätitud naine on tõeline silmailu, kuid mehed fännavad ka meie äsja trennist saabunud õhetavaid põski ja sassis juukseid. Usu, nad tahaksid pärast trenni koos meiega duši alla minna.

Allikas: allwomenstalk.com