Ära ole nii enesekriitiline
Meeste arvates pole midagi hullemat kui äärmiselt enesekriitiline ja ebakindel naine. Kui naine armastab enda keha, on ka seks parem. Seega, naised, väärtustage ennast! Tõsi, on päevi, mil on pisut raske end seksijumalannana tunda, kuid siis tulevad appi kaunis pesu ja kerge meik.

Püsi vormis
Hea füüsiline vorm on kasulik nii tervisele kui seksuaalelule. Mida paremas vormis sa oled, seda kauem jaksad jagada ka voodirõõme.

Võta pisut vaiksemaks
Sõltumata sellest, mida sa täiskasvanutele mõeldud filmidest oled näinud, pole voodis oigamine ja karjumine sugugi iga mehe eelistus. Suuremale osale mõjub see pigem võltsi ja eemalepeletavana.

Ütle, mida sa tahad
Mehed ei väsi seda korrutamast — ütle, mida sa eelistad. Ära teeskle, et kõik on korras. See ei võta ju tükki küljest. Pealegi on partner sulle ülimalt tänulik, kui teab täpselt, mida teha, et sa tunneksid rõõmu.

Katsu keskenduda ühele asjale
Kui sa oled mehega vahekorras, siis ära kiika samal ajal telekast sarja "Pilvede all". Kui vahele jääd, on see su mehele tõeline löök allapoole vööd. Ära arvuta ka peas pere eelarvet ega nuputa, kas sa panid piima külmkappi. Kui sind ei eruta seks, siis loe eelmist punkti ja püüa leida lahendus.

Käi ka "all" ära
Mehed naudivad suuseksi. Punkt. Kui see sinus just pöörast vastikust ei tekita, siis paku seda talle. Kuigi sa võid tunda alguses kohmetust, siia anna aega. Varsti ei tekita see sinule mingit probleemi. Pealegi, kas sa ei taha ise sama?

Allikas: sheknows.com