Me oleme kõik seda kogenud: lähete esimest korda välja ja teil pole omavahel millestki rääkida. Sinu kaaslane heidab pidevalt pilgu nutitelefoni ekraanile, menüüle või oma joogile — peaasi, et mitte sinu silmadesse. Kui te omavahel räägite, siis ega teil väga midagi teineteisele öelda ei olegi.

Meestel on üsna kindel arusaam sellest, mis ühe naise igavaks muudab ja kui ta seda juba esimestel kohtingutel tajub, ei ole tal sinuga pikemat plaani, vahendab YourTango. Sageli jääb sellest lihtsalt mulje nagu sul poleks oma elu. Loomulikult meeldib ühele mehele, kui oled temast ja tema hobidest huvitatud, aga sul võiks midagi põnevat ka enda elus toimuda. Hooli oma tööst, hobist, koerast ja sõpradest. Nii on sul ka järgmisel kohtingul rohkem põnevaid jutte rääkida.

Loe, mis muudab ühe naise meeste arvates igavaks:

1. Ta ei proovi uusi asju

“Minu moto on avastada, õppida ja kogeda võimalikult palju. Tahan õppida midagi uut olenemata sellest, kui raske või kerge see on. Kui aga naine lihtsalt igavleb ega tee väljaspool oma tavapärast rutiini mitte midagi uut ja põnevat, hakkab mul igav. Mulle meeldib avatud suhtumisega naine, kes paneb end ja mind aeg-ajalt proovile nii intellektuaalselt, sotsiaalselt, kultuurselt kui ka seksuaalselt. Naine, kes mõtleb, et ta juba teab kõike ega ole valmis oma maailmapilti avardama, on igav. Mulle meeldib keegi, kes naudib uusi kogemusi ja ei karda oma mugavustsoonist väljuda.”

2. Ta ei sobi mehe kõrvale

“Pole ühtegi selget joont, mis muudab ühe naise igavaks, vaid tal lihtsalt puudub see x-faktor, mida ma otsin. Inimene ei pruugi olla kõigi silmis igav, vaid ainult minu jaoks.”

3. Ta ei oska kuulata

“Kui naine saab aru, et ma olen suurepärane kuulaja, aga ei võta kunagi aega minu kuulamiseks ega lase mul rääkida, on ta igav.”

4. Ta hakkab mind matkima

“Tead ju küll neid naisi, kes võtavad omaks sinu iseloomu ja huvid ning neile justkui meeldiks kõik samad asjad nagu sullegi? Kui ma tahaksin iseendaga koos olla, siis ma ju oleksingi.”

5. Ta ei seksi minuga esimesel kohtingul

“Naine, kes on mehest huvitatud, aga ei seksi temaga esimesel kohtingul, kuigi plaanib seda tulevikus niikuinii teha… mida sa ootad? Igav.”

6. Ta tahab kogu aeg minuga koos olla

“Irooniliselt muudab naise igavaks just see, kui ta tahab minuga kogu aeg koos olla ja teha traditsioonilisi paaride tegevusi. Ma eelistan naist, kes tahab ka teiste inimestega koos aega veeta, olenemata sellest, kas ma olen ka temaga või mitte. Naisel peaks alati olema midagi põnevat toimumas. Peaasi, et tegemist poleks afääriga!”

7. Tal pole ühtegi head lugu rääkida

“Mis muudab naise igavaks? Tal pole sügavust, tööd, lähedasi sõpru ega mälestusi, talle meeldivad kõik filmid võrdselt ja kuigi ta on hea suhtleja, pole tema jutus piisavalt iva. Inimesele iseloomulikud omadused, motiveeritus, elu jooksul õpitu, tema arvamus asjadest ja minevik muudab ta huvitavaks.”

8. Ta ei lõpeta iseendast rääkimist

“Naine, kes räägib kohtingul 40 minutit järjest ainult iseendast, on igav.”

9. Tema sõnumid on sisutud

“Kõige igavam asi naise puhul on see, kui ta ei suuda vestlust huvitavana hoida ja seda eriti sõnumeid vahetades. Pole midagi hullemat, kui kirjutad Tinderis kellelegi ja saad seepeale kahesõnalise vastuse. Ta võib küll olla lõbus ja huvitav, aga kui ta ei oska seda välja näidata, mõjub ta jube igavalt.”

10. Tema juures pole midagi unikaalset

“Kuigi iga mees tahab kohtuda normaalse naisega, eelistame me siiski, et tema juures oleks jätkuvalt midagi erilist. See, kui sulle meeldivad koerad, sa kuulad populaarsest raadiojaama, vaatad Netflixist seriaale ja oled kohaliku jalgpallimeeskonna fänn, ei ütle midagi erilist sinu iseloomu kohta. Mehed hindavad naisi, kel on oma elu ja arvamused ning nad ei peaks seda häbenema.”

11. Ta on oma telefoni külge liimitud

“Kuigi ühe naise elu võib läbi Instagrami tunduda väga põnev, siis ta peab päriselus ka telefonita hakkama saama. Ükski mees ei taha olla koos naisega, kes ei suuda oma telefoni isegi korraks ära panna ja hetke nautida.”

12. Kõik teie vestlused on negatiivse alatooniga

“Üks asi, mis mulle üldse ei meeldi, on naised, kes pidevalt kurdavad kõige üle ja alati on negatiivsed. Uudishimu on kütkestav, negatiivsus igav.”

Lugeja, avalda arvamust, mis muudab vastassugupoole sinu arvates igavaks?