Tänaseks on loomulikult kõik muutunud ja naise argipäev ei tähenda enam mehe soovidele allumist. Kümme meest räägivad välja, milliste naistega nemad tahaksid abielluda.

1. Armastate teineteist võrdselt.

“Kõik oleneb armastusest ja kiidumusest. Ma ei pea silmas mitte romantilist ideaali, vaid tõelist armastust, mille puhul sa armastad oma teist poolt nii palju, et isegi keset vaidlust, kui oled täiega vihane, oled valmis tema heaks kõike tegema. Iga inimene, kes armastab sind nii palju ega karda ka seksi ajal oma liigeseid välja tõmmata, kui olete juba mõlemad 70ndates, on kindlasti abielumaterjal.”

2. Sul on rahuldamatu intellektuaalne uudishimu.

“Põhimõtteliselt vajan ma kedagi, kes suudab mind proovile panna ja samas ka täiustada. Ma ei otsi naist, kes kiidab heaks kõik minu mõtted või teod. Õige naine tunnetab ära minu tugevused ja nõrkused ning kasutab neid ära selliselt, et mind veelgi paremaks muuta. Tal peaks olema rahuldamatu intellektuaalne uudishimu ja suured rinnad. Olgu, nali naljaks, ma ei väida, et mehed tahavad abielluda täiesti ideaalse naisega. Mina vähemalt ei taha. Vajan enda kõrvale inimest, kes tekitab minus tunde, et olen idioot, kui kellegi teisega tahaksin koos olla.”

3. Võtad mind sellisena, nagu ma olen.

“Hea või halb — sa võtad mind täpselt sellisena, nagu ma olen ega püüa mind muuta.”

4. Sa naerad!

“Huumorimeel on kindlasti kõige olulisem omadus selle naise puhul, kellega ma tahaksin abielluda. Loomulikult võiks ta olla hooliv, aus, seiklushimuline ja keegi, kellega ma tahaksin tervet oma elu koos kogeda, aga kõige tähtsam on siiski hea huumorimeel. Naermine ja tõeline armastus on pikaajalise suhte puhul võtmesõnadeks.”

5. Sa oskad süüa teha.

“Tean, et see võib kõlada seksistlikuna, aga ma vannun, et see pole tegelikult nii. Naine, kellega tahaksin abielluda, on naine, kes oskab teha süüa ja hästi. Mitte sellepärast, et ma tahaksin, et ta kogu aeg köögis oleks, aga ma ise lihtsalt ei oska süüa teha ja samas mulle meeldib süüa. Kui talle meeldib süüa teha ja mulle süüa, siis on me suhe juba suurepärane. Koos kokkamine ja söömine kõlab seksikalt.”

6. Sa pakud talle pinget.

“Mul peab tekkima tunne, et tahan tema kõrval olla iseenda parim versioon. See on minu jaoks kõige olulisem. Lisaks ei suudaks ma kunagi abielluda kellegagi, kes pole vaimukas.”

7. Oled südamlik.

“Vaadates mu vanemate abielu, ei paistnud seal olevat mu ema jaoks piisavalt palju emotsionaalset tuge. Nad kaklesid pidevalt ja ma ei näinud mitte ühtegi korda, et nad teineteise vastu kiidumust üles näitaksid. Seetõttu on minu jaoks väga oluline, et naine, kellega vanaks kasvan, oleks südamlik ja armastav. Ma ei taha, et mu lapsed sarnaselt mulle ei suudaks meenutada ühtegi korda, kui nende vanemad teineteist kallistasid või suudlesid. Ma tahan, et nad teaksid, et nende vanemad armastavad teineteist ja et lapsed olid selle armastuse tulemus.”

8. Sul on su oma elu ka olemas.

“Minu silmis on naine, kellel on enda isiklikud tegevused ja hobid olemas, üks kõige ägedamaid naisi, kellega võiksin abielluda. Selle all pean silmas tema karjääri, sõbrannasid, unistusi ja kasvõi muusikamaitset. Seda sama võiks ta ka soovida minu puhul.”

9. Sa ei põhjusta mulle avalikult piinlikkust.

“Erimeelsused? Okei. Vaidlused? Võimalik? Aga õige abikaasa materjal ei halvusta ega põhjusta mulle teiste inimeste ees piinlikkust.”

10. Sa ei hõõru minevikku nina alla.

“Ma tean, et see kõlab nagu üks tõeline klišee, aga abikaasaks tahaksin kedagi, kes armastab ka minu halvimaid külgi ega hõõru mu minevikku mulle nina alla. Ma olen teinud palju vigu ja kahetsen neid, aga kui naine suudab mind jätkuvalt hinnata, siis ta on suurepärane.”

Allikas: YourTango