Asi on selles, et eile oli see päev, kui su laste emal sinust ametlikult täiesti kõrini sai. Kui sa eile talle vähimatki tähelepanu ei pööranud või kinkisid lähimast tanklapoest kiiruga ostetud poolsulanud kommide karbi, siis on sinu naine ka üks paljudest, kes suurest pettumusest ja kurbusest endale uut ja paremat meest otsima asub, kirjutab Someecards.

Nii nagu valentinipäeval, sünnipäeval, jõuludel ja pulma-aastapäeval, on ka emadepäeval emadel põhjendatult kõrgemad ootused. Sinu naine ja laste ema tahtis, et sa märkaks ja tunnustaks tööd, mida ta hommikust õhtuni ja sageli ka hilisööl teeb. Ta hoolitseb sinu, sinu laste ja lemmiklooma eest, hoiab kodu korras, teeb süüa ja annab endast kõik selleks, et igal pereliikmel oleks kodus hea olla. Kui sa ei pidanud teda eile isegi korraliku lillekimbu vääriliseks ning otsustasid näiteks, et palju ägedam on sõpradega päikese käes õlut juua või tööd teha, on su suhe nüüd ohus ja põhjusega. Võib juhtuda, et ta ei tahagi sind päriselt maha jätta, piisab ka ainult ühest-kahest lohutusseksist mõne võhivõõraga või kellegagi, kes talle ammu silma on teinud, et ennast jälle täisväärtusliku naisena tunda.

Ashley Madison ei ole Eestis küll väga tuntud, kuid teisi kohtinguportaale on meil küll ja veel ning turismihooaeg alanud - üheöösuhteid otsivaid väljamaa noormehi jagub terveks suveks. Ja nüüd pead valvel olema ka nende meeste suhtes, kes seda artiklit loevad ja rõõmust käsi kokku hõõruvad, et täna on linnas õhtul head saaki oodata.

Selleks, et sa järgmisel aastal ei peaks taolise probleemi üles kerkimise pärast muretsema on väga lihtne lahendus: ole normaalne mees ja hinda oma naist ka igal muul päeval!