"Ma pühkisin ta tagumikku."

"Mu ekstüdruk oli ükskord väga purjus ja jäi vetsus olles magama. Kahjuks juhtus see just siis, kui ta oli oma tegevuse lõpetanud, aga polnud jõudnud veel peput pühkida. Ta oli väga purjus ja parim asi, mida teha sain, oli ta voodisse viia ja talle vett tuua ning teha kindlaks, et ta magaks ühel küljel. Enne seda pidin aga ta tagumiku puhtaks pühkima."

"Ekslesin ta vagiinas ca 10 minutit."

"Mu eksil olid päevad ja otsustas, et võiksime tavalise vahekorra asemel anaalseksi proovida, millega mina olin muidugi täiesti nõus. Ühel hetkel aga sattusin segadusse ja mu peenis sisenes vist hoopis ta vagiinasse. Kui ta pärast tampooni vahetama läks, ei leidnud ta seda, mis ta sees veel oli, üles. Kuna mina olin selles süüdi, siis põlvitasin tema ette maha, kui ta vetsupotil istus ja tõstsin ta jalad õhku. Otsisin ta tampooni ca 10 minutit, aga ei leidnud midagi ja pidime haiglasse minema, kus nad samuti ei leidnud midagi ja arvasid, et tõenäoliselt mu tüdruksõber oli selle juba välja võtnud ja unustanud. Tegelikult tuli see aga hoopis nädala pärast ise välja. Jumal tänatud, et ta ei saanud toksilise šoki sündroomi ega midagi muud."

"Läksin restorani tagasi ja koristasin ise ta okse ära."

"Kui olime nooremad, siis mu tänane abikaasa ei tulnud alkoholiga just väga hästi toime. Ühel õhtul, kui olime baaris, kus mu sõber töötas, tarbisime palju shotte ja tasuta alkoholi. See kõik oli väga lõbus, kuni mu naine tualetti läks. Pärast 15 minutit saime sõpradega aru, et ta on seal juba päris kaua olnud. Üks naine otsustas siis kontrollima minna ja välja tulles palus hoopis mul endal sinna minna, et ma oma naise välja tooks. Seda ma tegingi ja pilt polnud ilus. Okse oli igal pool. Ma ei tea, kuidas tal see õnnestus, aga ta oli terve vetsu põranda oksega katnud ja lebas ise seal sees. Viisin ta baarist välja enda juurde, kuhu ma jätsin ta sõbra järelvalve alla, et minna restorani tagasi ja vets ise puhtaks teha. Ma ei tahtnud lasta oma sõpradel seda teha."

"Vahatasin tema selga."

"Vahel ma kitkun või vahatan oma poiss-sõbra selga. See on päris jäle, või mis? Aga ausalt öeldes, sellest on mulle rohkem kasu kui talle, sest mina näen tema selga ju tihemini."

Allikas: Women's Health