Las ta arvab ise..

See, kui sa talle kõiki oma saladusi ei räägi, on täiesti aksepteeritav. Peaasi, et sul kapis liiga suuri luukeresid ei ole. Mingil tasandil on ju müstilisus lausa seksikas. Küll aga ei tohiks eeldada, et mees sinu mõtteid loeb või vihjete abil kõigest aru saama peaks. Kui sa ei taha suhelda, siis ära ootagi, et sellest midagi head välja tuleb.

Protokollimine ja hinnete andmine

Suhte mõlemad pooled peaksid omavahel võrdsed olema. See on elementaarne. Küll aga ei tohiks hakata keegi pidama arvet selle kohta, kui üks pool midagi hästi teeb või vastupidiselt, teine oma käitumises millegagi vajaka jäi. See tuletab meelde ebameeldivat kooliõpetajat, kes plusside-miinuste tabelit pidas.

Tülide ära ostmine

Olgu siis selleks meeldiv õhtusöök või lihtsalt seks — tülisid ei saa lahendada manipulatsiooniga. Oma probleemid tuleb selgeks rääkida, mitte neid millegi meeldiva taha ära peita.

Külm suhtumine

Teine tobe asi, mida tehakse, on vaikimine. Kui elevant on tuppa lastud, siis näevad teda paraku kõik. Ja “kõik on korras” korrutamine ei lahenda su muresid — mees ei oska mõtteid lugeda. Räägi oma muredest ja lahendage need ühiselt!

Armukadeduse peitmine armastuse taha

Oled kade, kui su mehel on tekkinud mingi sõbranna? Siis tunnista talle seda, mitte ära vabanda end välja sellega, et oma kallimat “liiga palju armastad”. Veel tobedam on hakata keset seltskonda esmakordselt armunud teismelist mängima, kes oma kallimast huuli ja käsi eemal hoida ei suuda. Ning seda kõike selleks, et kõik ikka näeksid, kui õnnelikud te olete. Tobe!

Suhte võrdlemine

“Vaata, nemad on nii õnnelikud, aga sina üldse ei püüa!” Kellele selline lause meeldiks? Enda suhet ei tohi teistega võrrelda. Nii paned sa oma partneri ebaausasse positsiooni ning kallutad kogu süü justkui tema kaela. Mündil on ikka kaks poolt, pea seda meeles.

Eeldamine, et partner peab sind õnnelikuks tegema

Iga üks on oma õnne sepp. See ei ole sinu kallim, kes sind õnnelikuks tegema peab, see oled ikka sina ise. Loomulikult saab tema tuua sulle turvatunnet, armastust ja rahulolu, kuid kui sa neid hinnata ei suuda, siis ei saagi sa õnnelik olla.

Partneri testimine

Jah, eks me kõik tahaks ju teada, kas meie kallim ikka tooks taevast kuu ja tähed alla, et oma hoolivust näidata. Siiski ei tohi oma kallima armastust tobedate testidega proovile panema. Kui seda kaua teha, siis ilmselt kaob ta üsna pea kui tina tuhka.