Tunnet, et ta saab lõõgastuda

Sulle meeldib oma naise seltsis olla kõige rohkem siis, kui ta on mänguline ja heas tujus ning soovib koos sinuga vallatleda? Naine ei saa olla sellises tujus, kui ta ei ole lõõgastunud ja tal on kodus liiga palju kohustusi, mis kõik ootavad täitmist. Kui sa tahad naisele tekitada lõõgastunud tunnet, aita teda toimetustega ja uuri, mida sina saad teha selleks, et ta saaks ennast korralikult välja puhata.

Tunnet, et mees on usaldusväärne

Naine ei saa olla mehes kindel, kui tal on tunne, et ta ei saa oma mehele üheski olukorras lootma jääda. Kui sa oled mingil põhjusel oma naise usalduse kaotanud, pead sa seda kannatlikult ja järjekindlalt uuesti üles ehitama, muidu ei tulegi teie suhtest enam midagi välja ja lahkuminek on garanteeritud.

Tunnet, et mees ihaldab oma naist üleni

Mitte ainult tema keha. Meestel on võib-olla raske sellest aru saada, aga naised tahavad tunda ennast üleni ihaldatuna. Tunda, et mees on huvitatud nende hingeelust ja mõtetest, mitte lihtsalt kehakumerustest ja soojadest huultest. Naised tahavad tunda oma kallite meestega sügavamat ühendust ja selline ühendus areneb välja ainult pikaajalises ning armastavas suhtes, seda ei saa peaaegu kunagi tunda pelgalt üheöösuhtes, kui ei juhtu just tõeline ime, ehk et äsjakohatud kaaslane ongi see ainus ja õige.

Allikas: YourTango