Võtmeteguriks on see, et mõistad tema käitumist juba varakult. Vihjeks võivad isegi olla päevad, mil ta on sinuga veidralt vaikne ega näita välja mingit soovi seksida.

Räägi temaga sellest ja kui ta väidab, et kõik on hästi, aga on edasi ka täpselt samasugune, tea, et on aeg võtta ohjad enda kätte. Viis, kuidas seda teha, on lihtne — tõmba end tagasi ja ära pööra talle enam ise ka tähelepanu.

See võib esmapilgul veidralt kõlada, aga nii see on. Paraku teevad enamik naisi just vastupidist. Nad hakkavad muretsema ja näägutama ning sellega tõukavad nad oma mehi endast veelgi kaugemale n-ö “koopasse”, kus ta üritabki võrgutada ära 18-aastase klienditeenindaja või ostab endale kollase sportauto.

Kui annad talle aga ruumi ja võimalust sind igatsema hakata, mõistab ta üsna kiiresti, et võib su kaotada.

Hakka käituma nii nagu tema käitub. Tõmbu endasse. Mine oma sõbrannadega välja ja anna talle ruumi mõtlemiseks. Peagi jookseb ta jälle sinu juurde tagasi.

Miks? Sest ta tundis jälle, et ta on vallaline ja peab su ära võrgutama.

Proovi seda trikki ja lubame sulle, et kui ta sind päriselt armastab, siis ta on õnnelik ka selle pereauto roolis, kui sina tema kõrval istud.

Kui ta sind ei armasta, saad sellest kohe teada ega raiska väärtuslikke aastaid vale mehe kõrval. Võitjaks jääd sa igal juhul.

Allikas: YourTango