1. Nad lasevad mehel end taga ajada

Tõenäoliselt sa juba teadsid seda, aga see, kui sa meest ise taga ei aja, tõesti toimib.

Naine, kes teab, kuidas panna mees endasse armuma, et seisa ega oota, et viimane ta kinni püüaks. Ta elab oma elu nii nagu suhe selle mehega oleks viimane asi, mis ta mõtetes on.

Ta laseb mehel kogu töö ise ära teha. Mees helistab, planeerib järgmise kohtingu ja maksab ka arve.

Ja seda kõike teevad nad seetõttu, et nad mõistavad, et mehed armuvad samal ajal, kui nad naisi hellitavad. Lisaks mõistvad nad meeste kohta üht väga olulist asja: neile meeldib, kui neid hinnatakse ja nad on õnnelikud, kui suudavad naise õnnelikuks teha.

2. Nad lasevad meestel tõestada, miks nad neid väärivad

Kui mees hakkab sinusse armuma, on lihtne kannatust kaotada. Sa tahad teada, kas teid ootab ees järgmine kohting, millal ta helistab või mis tema plaanid üldse on.

Kuigi see kõik on arusaadav, siis naised, kellesse mehed päriselt armuvad, on kannatlikud. Nad lasevad asjadel loomulikku teed pidi liikuda, sest nad tahavad näha, kuidas mehed asjadega hakkama saavad.

3. Nad ei karda oma tundeid välja näidata

Naine, kes teab, mis mehi armuma paneb, ei raiska oma aega sellele, et proovib mehele selgeks teha, kuidas temaga käitutakse. Ta lihtsalt annab mehele teada, mis on hea ja mis mitte.

Selleks, et õige kutt sinusse ära armuks, peab ta hoolima ka sellest, kuidas sina end tunned. See näitab mehe kvaliteeti ja seetõttu on ka väga oluline, et sa talle ütleksid, kuidas sa end tunned. Kui ta teeb midagi või ütleb midagi, mis ei ole normaalne, ütle talle seda.

Allikas: YourTango