Maailm on pidevas muutuses ja kõike tahakse saada ning teha võimalikult kiiresti ja efektiivselt. Üks naine kirjutab allikas Refinery29, et kohtingumaailm on tema meelest siiski liiga kiires muutumises ja ta ei mõista, kust selline muutus on nüüd nii järsku alguse saanud.

"Olin oma Tinderist leitud kohtingukaaslasega minu juures, istusime diivanil, jõime veini. Me olime vist kokku umbes poolteist tundi koos veetnud."

Kõik tundus sujuvat ilusasti ja jututeemad ning huumor klappisid, kui järsku ütles mees lihtsalt suvaliselt jutu vahele: "sa siis lapsi ei taha, jah?"

Naine kirjutab, et nad polnud üldse lastest rääkinudki! Ja ta ei mõista, miks mees seda esimesel kohtingul küsis. Ta mõtles, et see oli üks veider juhtum ja ta püüdis seda unustada, kuid ta käis kohtingutel edasi ja ta märkas, et teatud muster hakkas tekkima.

Pea igal kohtingul küsisid mehed, et kuidas selle laste teemaga siis ikkagi on.

Naine tunneb ennast häirituna, sest tema vanus on kahekümnendate lõpus ja ta ei tunne, et ta peaks varsti hakkama lapsi saama.

"Kui minult küsiti pidevalt, kuidas selle laste teemaga siis ikkagi on, pani see mind loomana tundma. Ma tundsin, nagu mehed ei näeks mind kui naist, vaid kui kedagi, kes suudab lihtsalt järglasi saada."

Lugejad, mis on kõige veidram asi, mida teilt on kohtingul küsitud?