1. Naised ei peta
Muidugi petavad. Petavad nii vaimselt täiesti stabiilsed kui need, kelle kohta öeldakse “peast segi”. Need, kellel on täiesti suurepärane paarisuhe ja need, kes ise ütlevad, et nemad “ei ole SELLISED!” Truudusetul naisel ei ole mingit silti peal, absoluutselt igaüks võib libastuda — meelega või kogemata.

2. Asi on alati emotsionaalne
Tihti usutakse, et kui naine petab, täidab ta mingit emotsionaalset tühikut enda sees. Lihtsalt lihahimust ei räägi keegi, see oleks justkui tabu. Tegelikult petavad naised väga tihti justnimelt seetõttu, et tahaks head seksi ja oma partner ei suuda või ei viitsi seda pakkuda.

3. Kättemaks
Naised petavad ainult kättemaksuks? Kahjuks või õnneks ei ole iga naise otsus viha või hüsteeriaga seotud. Mõnikord on naisel vaja seda kogemust lihtsalt iseenda jaoks ja ta isegi ei mõtle tol hektel sellele, kuidas see tema meessoost partnerile mõjub.

4. Tähelepanu püüdmiseks
Kui naine petab, siis ainult selleks, et kellegi (oma partneri) tähelepanu püüda? Selleks, et partneris uuesti kirge sütitada? Ei, mitte alati. Paljud petjad annavad endast kõik, et saladus iialgi päevavalgele ei tuleks.

5. Raha pärast
Väga levinud arvamus on see, et naine läheb võõra mehega voodisse raha pärast, lootuses sealt hiljem mingit finantshüve saada. Kui asi oleks selles, poleks seesama naine üldse mingi säästurotiga suhtesse astunudki, vaid kohe endale rikka peika leidnud.

6. Naistel ei ole üheöösuhteid
Kui naine petab, siis ikka pikalt, põhjalikult ja mitme aasta vältel. Sest üheöösuhted on ainult meeste pärusmaa. Ee.. kust need mehed siis üheöösuheteks naisi leiavad?

7. Naised petavad ainult meestega, keda nad tunnevad
See läheb samasse auku arvamusega, et naine petab alati emotsionaalsetel põhjustel — et naine ei lähe voodisse võhivõõraga, vaid hea sõbra või kolleegiga, kellega tal on tugev vaimne klapp. ka see on täiesti vale arvamus. Üheöösuhe võhivõõraga, kellega ei vahetata isegi nimesid, on väga levinud petmise vorm, sest nagu enne juba kirjutasime — eesmärk on hoida kogu seda asja vägaväga salajas.

8. Naised ei räägi oma truudusetusest kunagi
Oi, räägivad ikka ja kuidas veel… sõbrannad on peaaegu alati kursis. Naised ei ole oma teguviisi üle tavaliselt väga uhked, aga neil on ikkagi vaja pihtida ja endast välja rääkida ning seeläbi võibolla ka selgusele jõuda, mis neid niikaugele üldse viis.

9. Naise truudusetus on palju hullem
Petjaid naisi koheldakse palju negatiivsemalt kui petjaid mehi, kuigi tegelikult selleks ju mitte mingisugust alust ei ole. Muidugi on kõrvalehüpped taunimist väärt, aga kindlasti ei ole naisepoolne truudusetus häbitum või valem kui mehepoolne.

10. Petmine kui appikarje
See võib olla tähelepanuvajadus või appikarje või kättemaks, aga ei pruugi. Petmine ei tähenda alati seda, et naise partner peaks nüüd viis korda rohkem pingutama. Mõnikord petetakse ka maailma parimaid kallimaid…

11. Truudusetus on geneetiline
Et kui naise emal olid kõrvalsuhted, siis kindlasti on tütrel sama tee ees ootamas? Ei tea, kust selline arvamus on tulnud, aga päris kindlasti ei ole petmine emaüsast kaasa tulnud.

12. Juhuseks oli viimane hoiatus, et suhe paremaks muutuks
Taaskord — see võis olla viimane appikarje lootuses, et partner hakkaks teda nüüd tõsiselt võtma, aga palju suurema tõenäosusega tahtis ta lihtsalt lahku ära minna ja ei osanud mingit paremat viisi selleks välja mõelda (eriti kui suhe tundus pealtnäha okei).

13. Naine petab ainult korra
Kui naine on võõra mehega voodisse läinud, siis see on absoluutselt kindlasti ainult ühekordne juhus ja midagi taolist enam iial iial iiiiialgiii ei toimu, sest naised nii ei tee? Nojah, mitte päris… Ütlus “petab korra, petab alati” kehtib samahästi naiste puhulgi. Ei ole mingit garantiid, et ta seda enam eal ei korda.

14. Tagasi tegemiseks
Kas naise petmise taga on kättemaksuhimu partneri truudusetuse eest? Või mõne muu patu eest tasumiseks? Ei, juhuseksi taga ei pruugi alati olla mingit muud varjatud tagamõtet, asi võibki päriselt olla lihtsalt saamahimus.

15. Petmine on alati hoolikalt planeeritud
Mehed arvavad, et naised mõtlevad kuid ja aastaid, kuidas oma kallimale sarvi teha. Tegelikult võib see juhtuda täiesti juhuslikult, poolkogemata. Ja isegi kui naine planeerib seda ette, ei ole tema kallimal tavaliselt sellest õrna aimugi, nii et vahele võtta üldjuhul ei õnnestu.

Allikas: Madame Noire