1. Te väidate iga suhteraamatu kohta, mille seisukohtadega te nõus olete, et see on piibel ja jutlustate iga päev uusi tõdesid.

2. Panete kuupäevad paika juba enne, kui on selge, kas on suhe või ei ole. Mis siis, et me oleme 90 päeva jooksul kohtamas käinud, see ei tähenda, et me peaksime seda kuidagi tähistama või mingeid järeldusi tegema hakkama.

3. Häbenete oma keha. Naise keha on üliäge ja seda ei ole vaja peita!

4. Loobite “tarku” ja salapäraseid tsitaate dr. Phililt ja Paulo Coelholt, millest me mitte midagi aru ei saa. Ja tõenäoliselt te ise ka mitte.

5. Panete võrdusmärgi lahusoldud aja ja rahulolematuse vahele. Meestele meeldib vahepeal oma asjadega tegeleda ja see, et me teist mõnda aega eemal oleme, ei tähenda (enamasti), et me teid väldime ja et me ei taha teiega koos olla.

6. Meelitate meid alatute valedega lõksu. “Ma pean ainult korraks poest läbi lippama” tähendab tavaliselt seda, et me ootame kaubanduskeskuse teie järel tunde ja tunde…

7. Eeldate, et meist saavad parimad sõbrad teie parima sõbranna boyfriendiga. Me anname talle võimaluse ja proovime hästi läbi saada, aga kindlasti ei ole ta esimene valik isamehe kohale, okei?!

8. Otsustate beebipillide võtmise lõpetada, aga ei pea vajalikuks meid sellest otsusest teavitada. No kuulge…

9. Räägite intiimseid detaile meie suhtest ka teistele inimestele. On asju, mis peaksid jääma ainult meie vahele!

10. Võrdlete meie praegust suhet oma sõprade, õdede, kuulsuste, väljamõeldud tegelaste omadega. Mõtlemata, et ka nende suhetes võib olla teemasid ja probleeme, mis panevad sind õudusest püksi pissima!

11. Ütlete: “Mu sõbrad arvavad, et…”, kuigi “sõbrad” olete tegelikult teie ise. Miks? Kui me tahame sõprade arvamust, küsime me neilt nagunii…

12. Lähete WC-sse ja jätate ukse lahti, kui oma privaatseid asju ajate Või veel hullem — kutsute meid kaasa. On asju, mida me teie kohta mitte iialgi teada ei taha ja see, kuidas te number kahte punnitate, on päris kindlasti üks neist!

13. Teete maha meie püüdlusi romantikat suhtesse tuua. Kust meie peaksime teadma, et teie meelest on karaoke laulmine rõve või lõikelillede kinkimine maitsetu?!

14. Küsite iga tüliküsimuse korral nõu oma pereliikmetelt või parimalt sõbrannalt. Ja uskumatu tõesti, et teil on iga kord õigus. Tõepoolest — uskumatu!

Allikas: Your Tango