1. Lähedus

Intiimsust mõistavad inimesed erinevalt — mõni peab selle all silmas ainult seksi, teine kallistusi, kolmas südamest-südamesse minevaid jutuajamisi. Hea tasakaal tuleb leida füüsilise ja vaimse intiimsuse vahel, et naine tunneks end turvaliselt ja näeks, et mees mõistab teda. Ausad vestlused, kallistused, suudlused ja hea seks loovad selle vajaliku lähedustunde, mida naised otsivad.

2. Kindlustunne

On mehi, kes otsivad ainult seksi ja annavad selle saamiseks kamaluga valelubadusi. See on täielik jamps ja loomulikult saab naine sellise käitumise peale vihaseks ega usalda enam kedagi. Kui sinu kavatsused on siirad ning sa tõesti oled sellest naisest huvitatud, tee oma plaanid talle nii tegude kui sõnadega täiesti arusaadavaks, et ta ei arvaks, et on sattunud järjekordse mänguri otas. Kindlustunne ja stabiilsus on naiste jaoks sünonüümid, sest stabiilsust ilma kindlustundeta olla ei saa.

3. Julgus tegutseda

Kui oled sellest naisest huvitatud, siis näita seda ka välja. Tee see esimene, teine ja kolmaski samm näitamaks, et sa pole ainult jutustaja ja muinasjutuvestja, vaid sul on sisu ka tegutsemiseks ja riskimiseks. Kui ainult räägid, kuidas ta sulle meeldib, aga välja ei kutsu, käest kinni ei võta ja musi ei anna, tekitad ainult palju segadust ja naine ei viitsi sinuga pikalt jännata.

4. Pidev kommunikatsioon

Tegelikult ei viitsi me vahet pidamata jutustada, kuigi mehed just seda kommunikatsiooni all silmas peavad. Piisab sellest, kui olulised küsimused saavad selgeks arutatud ja järeldusele jõutud, kas maailmavaade on sarnane või pigem erinev. Tähtis on mitte vältida raskeid teemasid ja rääkida ausalt ja avameelselt sellest, mis härib ja mis meeldib.

5. Kannatlikkus

Naisel võib olla raske ennast selgelt väljendada, kui ta on pahane või õnnetu. Sellistel hetkedel peab mees olema kannatlik ja rahulik, aitama eristada õiget valest ja olema toeks mõtete klaarimisel.

6. Võimekus haarata ohjad

Ohjade haaramine ja domineerimine on kaks eri mõistet, eks! Domineerimine rikub suhted ära. Ohjade haaramine tähendab seda, et sa oled võimeline ise otsuseid langetama, kui su kaaslannal juhe koos on, ning seda tehes arvestada teie mõlema soovide ja eelistustega.

7. Selgus

Häma ajamine viib naised lihtsalt endast välja. Ütle, mida mõtled ja mõtle, mida ütled! Igasugune vee sogamine, hämamine ja ebaselgus on lihtsalt nõmedad.

8. Haavatavus

Sellest kõva mehe kujundist on meil kõigil ammu villand. Õige mees nutab, naerab, tunneb valu ja näitab oma emotsioone välja. Me ei viitsi oma aega raisata mingitele kivinägudele, kellest ei saa kunagi aru, mis tujus ta on või mida ta mõtleb ja tunneb. Nii et ära karda näidata välja oma hellemat poolt, sest just see on see, mis meid tegelikult võlub.

9. Austus

Suhtes peavad piirid paigas olema ning need piirid peavad partneritele ka teada olema. Kui sa tead oma partneri limiite, ei tohi teda neid ületama sundida. Käitu naisega viisakalt, sõbralikult ja aupaklikult, siis saad samasuguse suhtumise ka vastu. Suhe, muuseas, ei ole võimuvõitlus, kus ühe poole sõna peab alati peale jääma!

10. Mõistmine

Mõistmine saavutatakse austuse ja kommunikatsiooni läbi. Mida rohkem sa teda tundma õpid, seda paremini sa temast aru saad, seda selgemaks saab sulle see, kuidas ta mõtleb ja miks ta nii mõtleb ja sellelt pinnalt tekibki see sügavam ja suhte jaoks elutähtis mõistmine. Kui see on saavutatud, aitab see ära hoida mõttetud vaidlused ja tülid ning loob pinnase terve ja viisaka dialoogi tekkele, mis omakorda suvendab teievahelist mõistmist veelgi. Iseenesest see ei teki, selle nimel tuleb tööd teha ja vaeva näha.

11. Vabadus lihtsalt olla

Tihti püüab mees naist oma soovide järgi vormida ja muuta ta enda jaoks sobivaks inimeseks. See lõpeb alati katastroofiga. Sa pead aktsepteerima oma sõbrannat sellisena nagu ta on ning võtma omaks ka tema halvad küljed. Või siis tegema endale selgeks, kas need asjad, mis sulle tema juures ei meeldi, on sinu ja selle suhte jaoks määrava tähtsusega või oleks tegelikult parem otsida endale sobivam kaaslane. Inimesed ei muutu olulisel määral, muutuvad ainult need asjad, mis tegelikult on vähetähtsad!

12. Järjekindlus

Etteaimatavus on suhte puhul sama tähtis kui spontaansus. Me tahame teada, et sa suudad täide viia oma lubadused ja teed oma plaanid teoks ka siis, kui teele veerevad takistused. Järjekindlus näitab, et suudad olla stabiilne ja lojaalne partner.

Polegi nii keeruline, mis?

Allikas: Daily Net