Naised ei talu kohe üldse, kui mees:

1. On halva lõhnaga, ta on pesemata ja kui talle seda viisakalt mainida, võtab ebameeldiva hoiaku ja teatab, et see on “tõelise mehe lõhn”. Sellisel juhul peab tõeline mees üksinda hakkama saama.

2. Surub oma elustiili teistele peale ega austa teiste inimeste tõekspidamisi ja ellusuhtumist.

3. Armastab oma lemmiklooma hullumiseni, ehk elu pöörleb ümber tema kassi või koera, keda ta ei ole nõus minutikski üksinda jätma.

4. Ei oma sinuga ühtegi ühist huvi. Muidugi ei saa eeldada, et vastassugupool oleks sinu koopia, aga kui teid ei huvita ükski ühine asi, ei ole teil varsti millestki rääkida, sest te elate täiesti erinevates maailmades.

5. On rumal, ehk ei tea kõige elementaarsemaid asju.

6. Higistab kohutavalt palju. Osadel on haigus ja normaalne naine saab sellest aru, kuid kahjuks on see mõnede naiste jaoks ka väga eemaletõukav.

7. On mõni veidrus välimuse juures, mida naine üldse ei talu. Sel juhul võib siiski ka järeldada, et naine keeldub vaatamast suurt pilti ja jääb ilma võimalusest õppida tundma üht tõeliselt toredat meest. Naise kaotus.

8. Sööb ainult rämpstoitu. Ja keeldub proovimast midagi tervislikku. Naine soovib enda kõrvale ikkagi kaaslast, kellega koos ka pensioniiga nautida.

9. On liiga pirtsakas ja talle ei sobi ükski toit, tegevus ega film.

10. Vihkab raamatute lugemist ja arvab päriselt, et see on igav ja seda teevad ainult nohikud, kellel muud elu ei olegi.

Allikas: YourTango