Paljud naised, jäänud üksi oma kassidega, üritavad sellele küsimusele vastust leida. Kahjuks ei piisa kohe kindlasti kõrgetest kontsadest ning oskuslikust meigist Tõelise Mehe ligimeelitamiseks. Tähtsaim on õppida suhtuma oma mehesse kui tõelisse kangelasse ja rüütlisse. Ning siin aitavad ehk mõned nõuanded.

1. Räägi talle oma soovidest

Pole saladus, et naised on juba oma loomult sellised, kes vajavad rohkem mugavust ning meeldivat ümbruskonda. Tulles mehe juurde, toovad nad tema tagasihoidlikku olmesse ka omad vajadused. Kui ühise tuleviku planeerimine põhineb vastastikusel austusel ja taktitundel, siis haarab mees rõõmuga oma naise unistustest kinni ning püüab neid täita. Tema nimel jätab ta oma igava koopa ning suundub kangelastegusid sooritama. Vähemalt nii see peaks looduse poolt kavandatuna välja nägema.

Paraku kalduvad paljud naised kahte äärmusse. Nad kas hakkavad tahtma liiga palju või siis ei taha oma tagasihoidlikkusest mitte midagi.

Kui mees satub naise liiga suurte nõudmiste tule alla, tekib tal tunne, et teda kasutatakse ära. Või siis tunneb ta, et pole täisväärtuslik mees, kuna ei suuda teha oma naist õnnelikuks.
Kui aga naine ei taha üldse mitte midagi, siis arvab mees, et ta on täiesti kasutu. Ta muutub passiivseks või läheb selle juurde, kes tema jõudu, intellekti ja … raha rohkem vajab.

2. Otsi kuldset keskteed

Mehed ihkavad oma loomult konkurentsi, liikumist ja võitlust. Sel moel ammutavad nad energiat ning tunnetavad oma isiklikku väärtust. Suhetes hindavad nad eelkõige neid naisi, kes hoiavad neid teatavas pinges. See ei käi otse loomulikult igapäevaste hüsteeriahoogude ega süüdistuste kohta. Jutt käib viidetest: „Oled tubli, aga meil võiks olla veelgi parem“ … Pealegi tunneb tark naine mehe tõelisi motivatsioone ning oskab õigel ajal mitte üksnes ärgitada teda tegevusele, vaid ka taktitundeliselt pidurdada.

3. Toeta, aga ära haletse

Naised teevad sageli ühe ja sama vea. Alguses ilmutavad nad enda meelest oma kõige paremaid omadusi: hoolitsust, mõistmist, kaastunnet, seejärel aga süüdistavad meest mehelikkuse ja iseseisvuse puudumises. Loomulikult pole naise hoolitsuses midagi halba. Küsimus seisneb vaid selles, kuidas seda ilmutada. Näiteks räägib mees oma töövõitudest ning ajab uhkelt selja sirgeks, tema naisuke aga hüüatab: „Miks sa ometi end niiviisi tapad? Sa ei söö ega maga enam korralikult, ei hoia ennast!“ Mees ei rääkinud hetkel oma tööst mitte selleks, et teda haletsetaks. Ka ei tahtnud ta nõu küsida. Ta tahtis näha naise silmis imetlust ja uhkust oma mehe pärast. Kui selline olukord hakkab päevast päeva korduma, muutub mees infantiilseks või leiab naise, kes on suuteline tema „fenomenaalseid võimeid“ väärikalt hindama.

4. Unusta lause „Sa pead!“

Selline fraas ning teisedki samalaadsed ütlused tekitatavad üha sagedamini solvumisi ja pretensioone. Parem kirjuta üles ja riputa enda jaoks kõige nähtavamale kohale meeldetuletus: „Mehed ei suuda taluda, et nad peavad kellelegi midagi tegema“. Nad tahavad sulle jagada ise oma tähelepanu, samas vabaks jääda. Nad pigem tekitavad konflikti, kui painutavad end naise käskude alla. Vaheta lause „Sa pead“ „Ma sooviksin“ vastu. Ning sa saad kõik, mida hing ihaldab.

Allikas: Ženskije Sovetõ, märts 2017