Anonüümne 38aastane Redditi kasutaja jagas ka teistega oma kümme aastat kestnud abielu saladust. "Möödunud nädalal küsis mu abikaasa, kas ta võib minuga mingist tähtsast asjast rääkida. Ma ütlesin "jah, muidugi!", sest me oleme alati teineteisega väga ausalt ja avameelselt rääkida saanud," kirjutas naine.

"Ta rääkis, et on viimasel ajal väga hajameelne olnud ja teisi naisi vaadanud ning loodab, et see pole mind väga häirinud. Eks ma olen märganud küll, et ta on nooremaid naisi vaatama jäänud, mis pole tema puhul normaalne, aga mõtlesin, et vaatamises pole ju midagi halba. See pole mu jaoks probleem, kui ta sellest ausalt räägib ja ütlesingi talle nii. Ta palus mul seepeale talle öelda, kui ta märkab, et ta nii käitub ja siis ta teab lõpetada, aga ütlesin talle, et see pole mu töö ja ta suudab ka ise seda mitte teha. Rääkisime siis edasi kuni ta ootamatult teatas, et ta on hakanud aina sagedamini mõtlema, mis tunne oleks kellegi teisega seksida."

Me teame, sinu jaoks võib tunduda veider, et mõni paar nii avameelselt teineteisega suhtleb, kuid tõsiasi on ka see, et see naine on nüüd kindel, et tema abielu ongi hukas ja lõppeb lahutusega. "Kuidas see minu või selle teise naise jaoks aus on? Ta palus luba üheöösuhteks või eskordi palkamiseks, kui see mulle rohkem meeldiks," selgitas ta. "Kuidas kurat peaks see mulle rohkem meeldima? Ma nutan järjepidevalt ja mõtlen kogu aeg, et see peab lahutusega lõppema."

Lisaks avaldas ta, et tema abikaasa, kes polnud enne temaga kohtumist isegi teist naist suudelnud, palus talt, et nad läheksid legaalselt mõneks kuuks lahku, et pärast taas teineteist leida. "Ta lubas, et läheb nõustaja juurde ja proovib leppida sellega, et ta on kuni surmani ühe naise mees," lisas naine. "Mulle teeb haiget, kui ta nii käitub. Tunnen end nii tähtsusetuna. Ta lubas mulle, et kõik saab korda ja palus mitte selle pärast muretseda."

Lugeja, mida sina sellises olukorras teeksid? Või oled sa ise selle mehe rollis olnud?