39aastane Londonis elav Naomi Cacacie kahtlustas tegelikult, et tema 41aastane mees Darran petab teda, kui too 2016. aastal perekonnaga koos reisile ei tahtnud tulla. Selleks hetkeks kannatas nende suhe juba aastaid rutiini käes ning kui ta oma tütre ja pojaga reisilt koju jõudis, avastas ta, et ta mees oli maksnud nende krediitkaardiga veidrate asjade eest ja jäi mulje justkui oleks mehel üksinda kodus väga lõbus olnud.

Nädalaid hiljem, peale järjekordset tüli, lahkus mees kodust ja ütles, et läheb sõbra juurde. Aga kui nende 12aastane poeg ühel päeval isa juurest külast tuli, kinnitas too oma ema kahtlusi. “Mu poeg ütles mulle, et isa oli talt küsinud, kuidas ta end tunneks, kui tal oleks uus tüdruksõber,” rääkis juuksurist Naomi. “See oli hetk, kui ma olin kindel, et tal on afäär. Tundsin end kohutavalt.”

Nad olid koos olnud juba noorest east saati ja otsustasid abielluda enne nende ühise poja sündi. 2013. aastal läks Darran uude kohta tööle ja just siis märkas Naomi, et mees pöörab senisest rohkem tähelepanu oma välimusele. Sama aasta novembris jäi Naomi taas rasedaks ning nii tekkiski suhtesse teatav “seisak” ning nad avastasid, et nad tülitsevad sagedamini.

Naomi uskus, et tütre sünd muudab nad taas lähedasemaks, aga seda paraku ei juhtunud. 2016. aastal otsustas Naomi viia lapsed Bournemouthi puhkama, aga Darran väitis, et ei saa sel ajal töölt ära.

Tagasi koju jõudes avastas naine prügikastist tühja veinipudeli, mis tekitas juba kahtlusi, sest Darran ei joovat veini. Krediitkaardiga makstud restoraniarvete kohta valetas mees, et need olevat olnud tööga seotud kohtumised.

Kui nende poeg oli septembris isa juurest tulnud ja emale tõtt rääkinud, kontrollis Naomi ka mehe Instagrami kontot ja avastas sealt pildid mehest koos ühe noorema kolleegiga. Olles kindel, et see ongi naine, kellega mees teda petab, küsis ta seda ka oma mehelt, kes tunnistas süüd. Mees oli läbi sõnumi isegi kirjeldanud oma uut partnerit kui “põrgulikult kuuma”.

“Pärast 22 aastat ühiselt veedetud aastat, ei suutnud ma uskuda, et ta pettis mind,” lisas Naomi.

Paar otsustas lahutada ja Naomi on tänaseks oma ellu uue armastuse leidnud ning valmistub pulmadeks, mis leiavad aset juba aprillis. Ehk siis oligi nii parem?

Allikas: Daily Mail