Üks partneritest ei saa enam teiselt seda, mida ta vajab

Jah, see võib olla seksi puudumine. Aga see võib olla ka läheduse, turvatunde või intiimsuse puudumine. Enamasti oodatakse, loodetakse ja proovitakse taas lähedased olla, aga kui see üldse ei õnnestu, siis lõpuks, viimase valikuna, pöördutakse mõne teise inimese poole, kes rahuldaks siis uuesti põhivajadusi.

Suhtes pole enam põnevust

See on loogiline, et kui olla aastakümneid koos, siis ühel hetkel kaob ära põnevus, mis oli olemas algusaastatel. See on loomulik asjade käik. Kuid siin saabki ise palju ära teha. Pikk koosolemine ei tähenda, et sa peaksid oma kallima üllatamise ära lõpetama või et te ei peaks enam kahekesi koos väljas kohtingutel käima. Need on olulised asjad, mis hoiavad suhet elavana ja täis särtsu.

Suhtekaaslased ei räägi üksteisega piisavalt

Kui teie jututeemad põhinevad ainult olmeprobleemidel ja te pole enam väga pikka aega maha pidanud sügavamaid vestlusi, siis te enam ei teagi, mis kellelgi hinge peal on. Väga oluline on leida koosolemiseks aega, panna telefonid käest ja pühenduda üksteise murede kuulamisele, et leida koos lahendus.

Üks osapooltest on argpüks

Kui tõesti üks inimene tunneb, et tema armastus on otsa saanud, siis tuleb sellest teisele ausalt teada anda, see on austus teise inimese suhtes. Kuid tihtipeale seda ei tehta, sest see inimene on argpüks. Ja seetõttu ta tunnebki, et armastust ei ole, maha ei julge kedagi jätta, otsiks hoopis armastuse, et korvata seda tühjusetunnet enda sees.

Allikas: YourTango