See tõstatab aga sageli naistes sadu küsimusi. Kuidas su prints valgel hobusel nii järsku kaduda sai? Siin on mõned põhjused, miks see nii juhtub:

1. Tal on ebareaalsed ootused

Mõned mehed ei suudagi kunagi armuda. Nad võivad olla küll sinust sisse võetud, aga kui neile reaalsus kohale jõuab ja nad mõistavad, et suhe on muutumas tõsisemaks, tunded järsku lihtsalt kaovad. Selle asemel, et mõista, mis juhtus, otsustavad nad pigem suhte lõpetada ja uuesti proovida. Tõenäoliselt ei kasvagi ta kunagi suureks ja jääbki igavesti ootama, et ühel päeval ta leiab selle ühe “ideaalse” naise. Vahet pole, et tema selja taha jääb palju murtud südameid.

2. Ta hoolib ainult sellest, mida tema tahab

Võimalik, et ta ongi üks neist meestest, kelle jaoks on olulised just tema enda vajadused ja kui sina neid enam ei rahulda, heidab ta su kõrvale.

3. Ta mõistab, et te ei sobi kokku

Olgem ausad, iga mees ei ole tola, kes sinuga üle kolme kuu suhtes ei suuda olla. Vahel on põhjus natukene mõjuvam, näiteks sina tahad lapsi aga tema kohe üldse ei taha. Või üks teist soovib elada Pariisis, aga teine hoopis New Yorgis ja teil mõlemal on eesmärk see unistus täide viia. Vahel lähebki paar kuud aega, et neist asjadest aru saada. Mõnikord on võimalik nendega ka elada, aga vahel mitte.

Pea meeles, et iga mees suudab sinuga kaks-kolm kuud väljas käia, aga oluline on mõista, et iga mees ei saagi sinuga “kuni surm teid lahutab” koos olla.

Sageli loome suhteid roosad prillid ees ja see on täiesti normaalne. Mees, kes on sinu jaoks õige, on valmis kompromissideks ja võimeline enda soovidest ja unistustest vajadusel sinu nimel ka loobuma. Hea mees teab, et mesinädalate faas on ajutine.

Allikas: YourTango