See on huvitav, sest üldine arvamus on, et meestel on raskem kindlale naisele pühenduda, aga sellistes olukordades on selleks pooleks hoopis naine. Siiski ei saa öelda, et probleem on pühendumises, vaid nad lihtsalt ei taha sageli kogu abiellumisega seotud organiseerimist uuesti läbi teha. Kui esialgu võib see kõlada üllatavana, siis lähemal vaatlusel on see täiesti loogiline.

Miks?

1. Meestel kipub olema vähem häid sõpru

Mehed on sageli vähem sotsiaalsed kui naised. Neil on mõned head sõbrad, aga nad ei näe pidevalt vaeva, et nendega regulaarselt kohtuda. Paljud mehed näevadki oma "parimat sõpra" mõned korrad aastas. Seetõttu võivad nad tunda end üksikuna, kui neil parasjagu naist ei ole.

2. Naised organiseerivad perekonna sotsiaalset kalendrit

Niisiis on just naised abielu sotsiaalsem pool, kes planeerib lähiaja külaskäigud ja sündmused, mida ka mehed sageli naudivad. Naised kindlustavad, et paar tervikuna sotsiaalne oleks ning motiveerivad ka oma kallimaid sõpradega kohtuma. Ilma selleta istuksid mehed sageli lihtsalt üksinda kodus.

3. Kõik mehed ei pruugi kodutöödega hakkama saada

Olgem ausad, paljud mehed ei oska korralikult kodu koristada, süüa teha ega pesu pesta. Nende emad on selles süüdi ja ehk ka eksnaised. Võimalik, et nad lihtsalt usuvadki, et need kõik asjad on naistetööd ja nad ei pea nende pärast muretsema. Aga nüüd, kui tema naine on kodust lahkunud (või vastupidi), on sellised mehed taaskord nagu lapsed ja seda halvas mõttes. Nad ei tea, kuidas enda ja kodu eest hoolt kanda.

4. Mehed vajavad emotsionaalset tuge

Meestel on küll raske end emotsionaalselt avada, aga oma kallimaga nad pigem teevad seda. Paljud mehed näitavad oma naistele enda kõige haavatavamat külge, aga seda pea kunagi mitte oma sõpradele. Seega, kui naine on läinud, jääb mehel emotsionaalsest toest puudu ja ta otsib seda uuest partnerist.

5. Mõned kipuvad vanu suhtemustreid kordama

Nad ei õppinud lahutusest ega arva, et nad kaotasid oma eelmise naised seetõttu, et olid halvad abikaasad, vaid naised olid liiga nõudlikud. Nüüd otsivad nad kedagi uut, kellele pühenduda ja seejärel taas mugavustsooni minna.

6. Nad igatsevad oma ema

Paraku ei tea paljud mehed, kuidas funktsioneerida ilma naiseta. Mõned mehed lihtsalt vajavad naist, kes elab ja hingab oma mehe nimel, et teda toetada ja tema elu elada. Need on ebakindlad mehed, aga neid on paraku palju.

7. Naised tunnevad end lõpuks ometi vabana

Vaatame nüüd olukorda naise pilgu läbi, kes ei soovi abielluda. Kui maailmas on mehed otsivad oma ellu emafiguuri/naist, siis sama palju on seal ka naisi, kes püüavad selliseid mehi vältida. Paljud lahutatud naised elasid varasemalt koos enesekesksete meestega, kes nõudsid neilt liiga paljut. Nüüd, kui nad on lahutatud, tunnevad nad end lõpuks ometi vabana ja nad ei taha kellelegi ema eest olla.

8. Naistel on palju sõpru

Lahutatud naistel on olemas oma sotsiaalne ringkond ja emotsionaalne tugi, sest nad suhtlesid oma sõpradega ka abielu ajal ja suudavad üleüldiselt paremini lähedasi suhteid hoida. Nende elus on piisavalt inimesi, kellele toetuda, ka siis, kui nad on vallalised. Nad ei vaja selleks meest.

9. Lahutatud naised tahavad olla isekad

Arusaadavatel põhjustel vajavad lahutatud naised pisut aega, et olla isekad. Kuna naised teevad elus rohkem kompromisse, siis peale lahutust mõistavad nad, et tegid aastaid rohkem seda, mida nende mehed soovisid. Nüüd on nad valmis enda vajadused esikohale seadma, sest nad on kompromissidest väsinud.

10. Paljude naiste jaoks oli eks see õige

Kui paljudele meestele meeldib mõte abielust, siis naised soovivad abielluda just selle ühe konkreetse mehega. Nad tahtsid abielluda just oma eksiga, aga nende eks otsis lihtsalt naist, keda on võimalik vajadusel tulevikus asendada. Paljud naised lihtsalt ei näe, et nad võiksid rohkem kui ühele inimesele pühenduda.

Allikas: Madamenoire