Ilmselt sulle tundub, et oma uue silmarõõmu eest oleks targem varjata, et sa mingit ühte asja nii süvenenult armastad, et oleksid nõus seda sööma, jooma, seljas kandma, kuulama ja päevad otsa imetlema. Et see üks asi on nii “sina”, kui veel olla saab, aga piinlik ju öelda, et sa ei saa elada ilma kirsinätsuta.

Noh, ütleme nii, et sa oled täiesti valel teel, sest väiksed armsad kiiksud on meestele just vastupidiselt väga ligitõmbavad. Ma ei räägi muide hobidest, vaid just nimelt su täiesti unikaalsetest kiiksudest. Nimelt näitab oma kinnisideedele järeleandmine, et suudad olla väga kirglik, samas truu ning lisaks avaldad oma veidrusi välja näidates ju oma tõelist mina. 

Loe Cosmo detsembrinumbrist:
• Intiimselt Katy Perryga.

• Cosmo kamasuutra.

• Tähtsaim naine su mehele on... tema ema!?

• Meeste uus seksivajadus.

• 14 julgustükki, mida pimedas proovida.

• Mis tujus on su nahk talvel?

Kookosehull

“Esimene kinnisidee, millega ma kokku puutusin, oli seotud kookosekreemi pirukaga. Üks tšikk, kellega ma aasta aega käisin, oli sellest lausa sõltuvuses. Teda oli õnnistatud tõeliselt hea ainevahetusega, nii et see haldjamõõtmetes brünett võis oma lemmikmaiust piiramatutes kogustes vitsutada. Ta sõi seda millal iganes tal võimalus avanes, tavaliselt varahommikuti ühes kohvikus, mis jäi minu ja tema maja vahele.

Hoolimata sellest, et minu arust lõhnas ja maitses see pirukas nagu päikesekaitsekreem, olin nõus temaga igas kohvikus, kus seda pakuti, peatuma. Samal ajal, kui tüdruk oma magustoitu kaevus, veetsin mina aega temast mobiiliga naljakaid pilte tehes. Näiteks sellest, kuidas tema nina alati vahukoorega kokku sai. Kookosepirukast sai nagu tema sümbol ja see meenutab mulle siiani, miks ma temasse armusin — ta oli armas, spontaanne ja muutis olukorrad alati lõbusaks ainult juba seetõttu, et ta üldse kohal oli.”

Okei, mõni kinnisidee võib panna kuti selga pöörama ja vastassuunas jooksma nii kiiresti, kui jalad vähegi võtavad. Näiteks fanaatiline klounimaskide kogumine…

Tervikartiklit saab lugeda Cosmo detsembrinumbrist.