„Noormees, kes mind välja kutsus ütles, et soovib minna peenesse restorani, mis asus mu elukohast üsna kaugel. Ta tuli mulle autoga järele ning ütles: „Ma unustasin, et sa nii kaugel elad, läheks äkki kusagile lähemale?” Kui nõustusin, lisas ta: „Väga hea, sest ma ei viitsiks uuesti seda pikka maad maha sõita, et sind koju tuua. Ikkagi alles esimene kohting ja nii.” Otsustasin silma kinni pigistada ja me läksime restorani. Ta tellis mitu kokteili, ega maksnud minu õhtusöögi eest. Kui arve tuli, maksin enda osa ja tema enda oma… Ning küsis, kas mul on talle peent raha juurde anda, et ta ei peaks oma suuri kupüüre lahti vahetama. Kui me restoranist lahkusime, pomises ta: „Pagan, see juhtub alati, kui ma rummi joon…”. Ma ei vaevunud täpsustavaid küsimusi esitama ja jalutasin edasi. Hetk hiljem märkasin, et olen üksinda — mu kaaslane pissis põõsas.”

„Olin uue mehega väljas ning ta pakkus, et võiksime minna tema juurde filmi vaatama. Nii me siis istusime ta elutoas, vaatasime filmi, ajasime juttu ja jõime klaasikese veini. Ta mainis midagi sigari toomise kohta ja kadus ülakorrusele. Ma süvenesin filmi ja märkasin alles pool tundi hiljem, et mees polnud ikka veel tagasi tulnud. Istusin võõra inimese diivanil. Üksinda. Kuna ma ei julgenud teda mööda võõrast maja otsima või segama minna, saatsin talle naljatleva sõnumi, et kas ta eksis ära. Ta vastas mulle 10 minutit hiljem, et on voodis. Ta jättis mu meie esimesel kohtingul üksinda 40 minutiks enda elutuppa ja läks voodisse! Panin veiniklaasi käest, tõusin püsti ja lahkusin sõnagi lausumata.”

„Läksime esimesele (ja viimasele) kohtingule restorani. Ta tellis mulle toidu, ilma et oleks minult küsinudki, mida ma soovin või eelistan. Pärast söömist läksime hilisele kinoseansile ja ta nõudis, et me vaataksime õudusfilmi. Kuna ma ei ole eriline õudusfilmide austaja, siis pakkusin kaks alternatiivi: komöödia ja märuli. Ta läks täiesti närvi ja nõudis nagu väike laps oma õigust õudukale. Istusin siis saalis ja mõtlesin, kumb on õudsam — kas ekraanil toimuv tapmine ja vägistamine või see kohting.”

Allikas: marieclaire.com

Kallis lugeja, jaga meiega enda elu nõmedaimat, ebameeldivaimat või lihtsalt kohutavaimat kohtingut ja võida kaardipakk Restoran52.

Restoran52 kaardipakis on 52 kaarti, igaüks pühendatud ühele restoranile üle Eesti. Einestades koos kaaslasega, saad kõigis nendes restoranides ostes ühe pearoa, teise roa TASUTA!

Kirjuta oma kogemusest kommentaaridesse (ära unusta lisada enda meiliaadressi) või aadressile naistekas@delfi.ee. Võitjad avaldatakse 20. juunil.

Loosi läheb 2 kaardipakki.