Hingesugulane tuleb sul ellu selleks, et sind õpetada, sind juhatada, sind täiustada, tagant utsitada ja su teadvust kõrgemale tasemele viia. Elupartner on inimene, keda saad täielikult usaldada ning kellele loota terve oma elu.

Mis neil vahet on?

1. Hingesugulane annab sulle tähtsa õppetunni
Hingesugulane tuleb selleks, et õpetada sulle midagi, mida sul tõeliselt vaja läheb: näiteks võib ta ilmuda su ellu pereliikmena või sõbraks maskeerituna, õpetab sulle armastust, usaldust, truudust, usku iseendasse vms ülimalt olulist ning kaob siis. Tavaliselt jätab tema lahkumine südamesse suure ja täitmatu augu, aga ka see on õppetund omaette.

Elupartner on sinu kõrval kogu aeg. Teil on sarnased hobid ja tema on su kindel tugi ja varjupaik, õlg, mille najal nutta, su suurim ergutaja ja kaasaelaja. Erinevalt hingesugulasest ei kao ta kuhugi, vaid jääb su kõrvale ka kõige karmimatel ja keerulisematel aegadel — tal ei ole sinuga suheldes mingeid egoistlikke kavatsusi.

2. Side, mida tunned, on täiesti erinev
Hingesugulaste vaheline side hõlmab nii südant kui teadvust. Suhe on intensiivne ja pidevas keerises ning kuigi see algab imeilusa kogemusena, lõpeb see tavaliselt murtud südame või kiire surmaga. Hingesugulase eesmärk ongi viia läbi need karma õppetunnid, mis eelmistes eludes omandamata jäid.

Elupartner aga ilmub su kõrvale siis, kui oled iseendaga heas suhtes ja eluga rahul. Sa ei vaja kellegi teise heakskiitu ega armastust, et täita oma sees valitsevaid tühimikke, vaid täidad need ise. Elupartner on oma vaimse arenguga samas etapis ja see tähendab, et suudate teineteist mõista ning teie suhe saab olam pikk, õnnelik ja rahuldav mõlema osapoole jaoks.

3. Hingesugulasega tekkiv keemia on peaaegu kosmiline
Ta astub su uksest sisse ja teile mõlemale tundub, et olete ammused sõbrad. Te mõistate teineteist sõnadetagi ja mõtlete samu mõtteid, teil on sarnane kogemus lapsepõlvest. Ja siis tundubki, et teievaheline side on nii maagiline ja uskumatu. Samal põhjusel on teie suhe ka äärmiselt keeruline ja kaootiline: te peegeldate teineteisele nii häid kui halbu omadusi ning iseennast peeglist näha on teile mõlemale tegelikult üpris keeruline.

Elupartner tuleb aga hoopis teisest elurütmist. Tal on olnud teistsugune pere, teine elustiil ja taust ja need erinevused rikastavad teie vaimset klappi. Te tahate teineteisest järjest rohkem teada, tunnete teineteise seltskonnas end vabalt ja niimoodi kasvab teie suhe pikaks, turvaliseks ja püsivaks sõpruseks, kus armastus paisub iga päevaga.

4. Hingesugulane tajub sind mingil teisel levelil
Hingesugulasega ei peagi te eriti rääkima, sest teate nagunii, mida teine mõtleb ja tunneb, tahab ja ihaldab, ootab ja loodab. Sa oled olnud selles kohas, kus tema praegu, sa mõistad, mida ta läbi elab. Tema teab, kuidas sind lohutada ilma, et sa midagi ütleksid.

Elupartnerite vaheline veetlus algab tavaliselt füüsilisest tõmbest ning soovist teineteise ootusi, lootusi, soove ja tundeid paremini tundma õppida. Suhe põhineb intellektuaalsetel ja ratsionaalsetel vestlustel ning kogemustel, mitte emotsioonidel.

5. Hingesugulane tuleb siis, kui oled värskelt läbi elanud mingi suure muutuse või kogemuse
Hingesugulane aitab sul ühte peatükki elus lõpetada. Ta ilmub välja siis, kui oled just lõpetamas valusat suhet või sellest üle saamas, taastud rängast kogemusest või oled puntras ja püüad välja rabeleda. Armastus, mida ta sulle pakub, on kõikehõlmav, ekstaatiline ja teinekord raskeid katsumusi täis. Ta toob sinus välja nii su parimad kui halvimad omadused, mistõttu on teie suhe alati nagu ameerika mägedel.

Elupartneriga on suhe lihtne. See algab ilma suurema pingutuseta ning teievaheline side kasvab ja areneb läbi igapäevase suhtluse. Mineviku kogemused või hirm tuleviku ees ei riku seda ära — elate hetkes ja naudite seda. Elupartnerite abielud on püsivad ja kindlad, sest mõlemad on valmis tegema tiimitööd ühise eesmärgi nimel, mitte ei suhtu eriervamuste ilmnedes teineteisesse kui konkurentidesse või vaenlastesse.

Allikas: Power of positivity